Bi kaşıntı merkezimi kursam nedir bu aralar müşterilerim artıyor :cool:
Printable View
Gestapopravo ydu yaa güzel tespit:)o hitlerin almanyaya gitmesinden değilde:) hitlerin kendi kaprislerinden dolayı birsüre hizmet vermedi. Hoş şimdi hizmet veriyorda ne oluyor :) duyduğuma göre hak ettiğini bulmuş günde bir mesaj bilemedin iki mesaj :cool:
herkes hak ettiği gibi yaşıyor demiş ünlü düşünür demet akalın:D boşuna dememiştir heralde :hotornot:
...
mehmet abi yaa senin konunda sana bişi diycem. Sınavlarım bitince yanına geleceğim yaptırmak istediğim şeyide biliyorsun zaten ama laf aramızda bana kitleyecen diye çok korkuyorum:agri:
kitlemek ne demk ule :D:D:D:D sen gel bu laftan sonra sana kale kilitleyecem :D:D
kasinti tozu vereyim, isini gorur belki : )
https://www.fuarhediyelik.com/site/i...asintitozM.jpg
yok sa femoli uyuz hastalığına mı yakalanmış
kaşınıp duruyo yahu
napsak acaba
Forumu bit basmış :) kaşınan kaşınana maşallah :D:D
https://www.agsmarket.com/img/urun/jop1.JPG
Yok benim işimi bu görür ;)
Kağan çoşkun yasemin mimlendiniz haberiniz ola görüşeceğiz ;) teşekkür heeee :D
Ben de yukarıdaki resmi gördüğüm an muz silecek sandım :D:D:D
Abi allahtan bugun gelmemişim :D yediydim yoksa jopu felan :) şaka maka pm attım en kısa zamanda yanındayım dün çoşkun abiyle telde konustuk zaten biraz haber vermiştir belki :)
Aha adamın verdiği resim bile fos çıktı :D:D:D:D
Len götingen kuyruğu kapı ya kısılmış *** gibi hayırmı :D Nerden geldi bu femoli gp coşkun sevgisi .. Sankim yaralı ceylan gibisin, Kim yaraladı senide buralardan göçtün gittin şimdi geri gelmişsin başka bir sıfat başka bir isimle kendine güveniyorsan gerçek sıfatınla boy göster çocukca oyunlara deği :)
mevzuyu tam bılmıyorum ama, gordugum kadarıyla senın adına uzucu bır durum.demek kı o kadar cok kısıyı yaralamıs, bu sıteden uzaklastırmıssın kı hangısı oldugunu sen bıle tahmın edemıyorsun...
:)
Bide bnden olsun çok seviyorum bu gülümsemeyi :) <--- acaip imalı :O
:)............
:) Evet çok samimi görüntüsü var....!