Mehmet;sen gelmesende birilerine burada bu çağrımla belki ön ayak olmuşumdur.Ama senin kadar ilgili ve alakalı biri olacağını zannetmiyorum.Biz gp ciler bunun özlem ve hasretiyle hala daha beklemedeyiz....
Printable View
Mehmet;sen gelmesende birilerine burada bu çağrımla belki ön ayak olmuşumdur.Ama senin kadar ilgili ve alakalı biri olacağını zannetmiyorum.Biz gp ciler bunun özlem ve hasretiyle hala daha beklemedeyiz....
Sonuçta Mehmet benim söylediklerimi doğrulamış oldu:) Şu devirde önemli olan internet aracılığıyla her yere ulaşabilmek.Şube açma bence eskidendi...
Alakasız olucak ama
@pilotender femoli'nin bir internet sitesi var mı arkadaşlar? varsa burada paylaşın da biz de öğrenelim.
Mesajın arkasından sitenin linkini vermiştim! mesajım silinmiş nedenini çok merak ediyorum! link vermek yasaksa coşkun abininki neden silinmemiş ?
coşkun abi yada mehmet abi size karşı birşey demiyorum yanlış anlamayın sakın.Mesajımın silinme sebebi ? meraklandırdı beni...
Kağan, sanıyorum 2 mesajda da aynı link verildiği için birisi silinmiştir...
:worthy00:valla ben silmedim:cool0000:
şaka bir tarafa
kağan iki defa verildi diye silmiştir erdi
No problem :) vardır bi bildiği silmiştir lafımız yok :)
mehmet abinin dükkanına ankara da olduğım halde hiç gitme fırsatım olmadı, şimdi görevden dolayı urfadayım, internet üzerinden işimi görüyorum :D ankara ya gitiğimde ilk işim mehmet abinin dükkanına gitmek olcak, ayrıca yan kapılar için sticker arıyodum ne yapacağımı buldum :) 2 kapı genişliğinde "modified by femoli tuning" yazıcam :D hazırlıklı ol mehmet abi :D
Boyun eğmek değil Allahımızdan başka kimseye boyun eğmeyiz çok şükür..Tartışmanın luzumu yok silmişse silmiş vardır bi sebebi işte :) sonuçta forum onun silerde yazarda :) oyüzden uzatacak bişi yok okey :) konuşmayalım daha fazla mesajları silemiom silsem uzamazda :)
Şaka yapıyorum yahu... ciddi olsam yazarmıyım boyun eğmek falan diye ;)
Kagan ciddiye alma canım herşeyi takılıyorlar bu arkdaşların hepsi senin gibi pırlanta.. murat başka bir yerden geldide onu anlatıyor gestapo ile yönetilen bir yerden :D
Erdide onu çift olduğu için sildi ;) yani sana özel diil kagan bir ara seni bekliyorum yanıma ;)
Şimdi Ankara dışında bir yere şube açsa, biz Mehmet'i isteriz diyeceksiniz. Şubeye gitse biz Ankara'da kazan kaldıracağız. Aman diyim ortalık karışacak. En iyisi ihtiyaç durumunda hepiniz Ankara'ya gelin.
Murat'cım. Adı geçen site GESTAPRAVO'muydu neydi..!! Hatta hitler Almanya'ya gittiği için 2-3 hafta site kapalı kalmıştı hatırladığım kadarı ile.
Ule sadece sohebt amaçlı gel şimdilik bir şeyler konuşmamız gerekiy :D
sen bi msn kaydet beni puntocuyum@hotmail.com ;)