demeyim diyorum ama
Biraz kitap okuyun,okumadığınız belli oluyor,uyanın şeklinde başlayan yazılara karşı hep önyargılı olmuşumdur
demeyim diyorum ama
Biraz kitap okuyun,okumadığınız belli oluyor,uyanın şeklinde başlayan yazılara karşı hep önyargılı olmuşumdur
Bende senin yaşlarda aynı düşüncedeydim. Sonra birileri çıkıp karşıma gerçekleri gösterince ne kadar boş, ne kadar hazırcı, bildiklerimin de ne kadar eksik olduğunu anladım. Araştırmacı olmak, en azından dünya ya ilgisiz kalmamak için okumak ve soruşturmak lazım.
Birileri geleceğe koşar adımla giderken, bizlerin de seyretmesi veya yavaş gitmesi olmaz. Bunu yapabilmek için de millet olarak geçmişimizi bilmemiz şarttır diyorum.
geçmişini bilmeyen geleceğe gidemez size kesinlikle katılıyorum
sadece 1 bölüm yayınlanan terörde işlenen konu gerçekleri yansıtıyordu ucu biyerlere dokunduğu içindir ki yasaklandı
yaş olarak büyüğümsünüz saygı duyuyorum.
gene demeyim diyorum ama; akıl yaşta değil baştadır
Haklısın. Olan aklı geliştirmek, düşüncelerimize mantık çerçevesinde yol vermek, her anlatılan konuşulan konulara idrak edebilmek için bilgi sahibi olmak gerekiyor. Bunun yolu da okumak ve araştırmaktan geçiyor. PKK denilen kansız çete nasıl oluştu, nasıl 5 kişiden 8000 kişiye militan çetesi çıkarıldı, bunlara gerçekten bizim düşündüğümüz yada bildiğimiz hangi devletler destek verdi işte bunları öğrenmek için okumak ve uyanık olmak gerekiyor. Filimler konularının bir parçasını gerçeklerden alırken kalan kısmını uydurmak reyting artırmak çabası içinde.
Kısaca şunu demek istiyorum. Farzedelim ki iyi eğitilmiş bir militan ile aynı masaya oturup tartışsak. O deseki bu bölge bizimdi geçmiştede bizim elimizden alındı. Eğer bilgi depon boşsa cevap veremezsin dolu ise evire çevire cevaplarınla döversin. Depoyu doldurmak lazım. Zaman içinde de çocuklarınıza ve sevdiklerinize doğru olan şeyleri anlatmanız onlarında yanlış bildiklerini düzeltmeniz lazım.
Şimdi bir yolda birleştik işte. Dünya üzerinde en çok mevcudu olan milletlerin 2. si konumundayız. Eğer birleşirsek karşılarında çok büyük bir güç olacağız. Her konuda Türkler bir adım önde olacak. Sürekli olarak bizim rahatsız olmamızı ve kesinlikle sınıf atlamamamızı sağlamak zorundalar. Halk isyankar olacak devlet çaresiz olacak. Onların en sevdiği durum.
Konu ABNEW tarafından (13/12/2009 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri