331. Dönem Yedek Subay adayı olarak bu cumartesi (12.12.2009) teslim olacagım. Persembe gecesi kısa-uzun ve yerimizi belli olacak insallah iyi bi yer cıkar ve sizlerle paylaşırım.
Eşimi, kızımı ve işleri bırakıp gitmek zor olsada vatan borcu başımızın üstünde. Ama tavsiyem evlenmeden gidin askere.
Herkese şimdiden Alasmaladık (ya da Allah'a ısmarladık) diyorum, kalın saglıcakla, bilgisayar başına düşersek ara ara yazarım.
Not: punto dönene kadar sahibini, garajında bekleyecek. Satmaya kıyamadım![]()
Konu siromar tarafından (07/12/2009 Saat 19:16 ) değiştirilmiştir.
StrucTuraL EngiNeeR
Hayırlı tezkereler. İnşallah sağsalim tamamlar dönersin. Allaha emanet ol.
Allah hayırlı teskereler nasıp etsın abı.sayılı gun cabuk gecer derlerınsallah kısa donem cıkar...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Hayırlı teskereler Ömer, güle güle git güle güle gel herkesle beraber...
Way yawrum way askerliğini yapta gel koçumDiyerek bizleri kızdırsalarda bunun bir vatan borcu olduğunu unutmamak gerekir
Sağ salim git gel kardeşim hayırlı tezkereler diliyorum ,Askerlik o kadar güzel o kadar güzelki bunu ancak geldikten bir kaç ay sonra anlıyorsun![]()
![]()
Hayırlı tezkereler abi.Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah
hayırlı teskereler kardeşim...
Hayırlı Teskereler Abi , Güle Güle Git , Güle Güle Gel![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Hayirli tezkereler. Kazasiz belasiz dönersin inşallah allah sevdiklerinin kavuşturur. Bende 307 olarak yapmiştim...
ömer allah hayırlısıyla sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin
seni çok özleyeceğiz bizleri ve forumu unutma çarşı iznine çıktınmı doğru internet cafe ye git foruma gir hemen
allahaısmarladık
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hayırlı teskereler bütün kardeslerimize...sizlerle gurur duyuyoruz...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Hayırlı teskereler Ömer. Günler çok çabuk geçer ve bir an evvel sevdiklerine kavuşursun inşallah. Allah'a emanet olun.
Hayırlı teskereler.Sağ sağlim git gel işallah.Eşine ve kızına Allah sabır versin.
Hayırlı Tezkereler Ömer, Nereye Gidecegin belli olunca buraya yazarmısın 2-3 arkadas seninle aynı dönemde gidicek![]()
Hayırlı teskereler, vay be zaman ne çabuk geçiyor ben de 295. önem yedek subay olarak yapmıştım, uzun yaparsan bir de istihkam olursan izmir narlıderede 3 ay kalacaksın, denize karşı yemekhane vardır orda, terasında da mükemmel bir manzara, çok sigara paketi bitirmişliğim vardır o terasta denize karşı sevgilimi düşünürken. Sevgilim eşim oldu şimdi bırak şu mereti diyor o ayrı. Neyse eğer oraya düşersen ranzada alt katta yatarsın umarım çünkü ben üst katta yatıyordum ve yatak omzumdan biraz daha büyüktü, ben hiç düşmedim ama düşenlerin sesinden çoğu zaman uykumuz kaçardı. Ne günlerdi... En güzel borç vatan borcu. Hayırlısıyla bitirmek nasip olsun, nereye gidersen git inşallah rahat yaparsın.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Hayırlı tezkereler...İnşallah zaman çabuk geçer ve bir an önce bu kutsal borcu ödersin...Bütün mehmetçiklere slm...
Özel Kurmay Başkanı...
Hayirli Teskereler, gule gule git gule gule gel, bizler burada seni bekliyor olacagiz,
Hayırlı teskereler abi Allah yengeye ve yeğenimize sabır versin
Senle birlikte tüm askerlere hayırlı teskereler.
Ömer'im hayırlı teskereler ALLAH a emanet ol,kalbimiz,dualarımız seninle...
Ve sizlerle;
hayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönün...
Askerdeyken söyledigimiz marslardan birisi geldi aklıma...umarım seni üzmez bu marş..
--
Çiçeği burnunda yirmi yaşında
Nöbet tutar olduk sancak başında
İsmimi görürsen mezar taşında
Yollara bakıpta ağlama anam
Yollara bakıpta ağlama yarim...
Çiçeksiz bahçede bülbül ötermi
Altı ay gülüm sensiz geçermi (normalde 15 ayda sana kısaltık)
Düşecek diyorlar acep düşermi
Yollara bakıpta ağlama anam
Yollara bakıpta ağlama yarim...
--
![]()
Konu batuhann80 tarafından (08/12/2009 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri