Tüketım dusuyor abı de tın tın gıdıyorsun yavas gıtmeyı sevmıyorsan fenalık gelıyor zamanla alısıyorsun ama ,oldukca ekonomık ustelık oldukcada guvenlı surus tarzı.Pekı Coskun abı bu durunda motorun sagır olma durumu varmıdır daha dogrusu motor sagırlıgı dıye bır olay varmı. normal 6.6. ıdı 5.3 e dustu ama arasıra basmak durumunda kaldıgım oldu
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Abi benim arabayı aldım alalı yol bilgisayarı bozuk. Ayağımı gazdan çekince anlık tüketim 50 Litre yazıyor. 100 kmde 18 litre yazıyor. Tabi durum gerçekte böyle değil.Depoyuda fulleyecek kadar benzin almadım daha.Kavaklıderede yazılım yenileyeceğiz galiba.
Yalnız şuna dikkat ettim: Bu tip kullanmaya başladıktan sonra bilgisayardaki menzil (gidilecek mesafe) biraz daha uzun gösteriyor.Tabi o kısımda yanlış değilse. Eski kullanımımda gidilecek kalan menzil çok düşerdi. Sonra biraz yükselirdi.
Şöyle anlatayım:
Ev işe 12 km.
Eski kullanımımda örneğin arabayı sabah çalıştırdığımda atıyorum gidilebilecek km 250 km ile başlar 200e kadar geriler. Sonra yavaş yavaş artar yada sabit kalırdı.
Senin tavsiye ettiğin şekildeki kullanımımda menzil 250 km ile başladı diyelim 230 lara kadar düşüyor ve tekrar 250yi yakalıyor hatta geçiyor bile. bu olay 12 kmlik iş yolunda oluyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri