ne diyim abi en çok sana yakışır eminim![]()
Sayıyı arttırırız illaki![]()
1959 CADILLAC CONVERTIBLE COUPE DE VILLE
işte size gercek bir modifiye ihtiyacı olmayan bir coupe
maserati gran turismo s siyah çok süper kesşnlikle modifiye ye gerek bile yok
O araba modifye edilmezki zaten. 1001 beygirlik arabayı modifiye edipte ne yapacaksın. Zaten millet kuulanmaz diye 750 beygir ve hız sınırı koyuyorlar. Eğer sınava girip sınavı geçersen o zaman açıyorlar sana 1000 beygiri. Bilmiyorum yani.
Valla kusura bakma ama o arabaya görsel ne modifikasyonu yapıcaksın ki.? Yapılan şeyler arabanın aerodinamiğini bozacaktır, ve ağırlık dengesinide bozacaktıl. O süratteki bir araç için çok büyük risk.
Konu xcruelx tarafından (24/11/2009 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
2011 Mercedes-Benz SLS AMG
modıfıye edılmezkı dedıgınız 1001HP/1250Nm olan Bugattı Veyron'un 1109HP/1310Nm'lık (Mansory Linea Vincero Bugatti Veyron 16.4) modıfıyelı versıyonuda var![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Camaro convertible,2009.
![]()
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
Nissan GTR Porsche katili mükemmel makina hiç modifiye istemez gerçekten harika;
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
subaru impreza wrx sti turbo 2.5 sti 6mt awd
ben yaparım arkadas mod ılla kurcalarsın bıyersını![]()
Ziyaretçi
gp evo![]()
mini cooper's
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri