Bu ilan eski dedıgınız gıbı bulent abı aracı orjinale çevirmis.Birde ilanda bir hata var 1.4 fire dynamic degil 1.3 multijet dynamic(dizel).Su anda 25.000 lıraya satıyor yanlıs bılıyosam duzeltınız
Benim bildiğim kadarıyla bülent abi aracı çoktan boşalttı parçalarının bir çoğunu sattı ve aracı şuanda sadece üzerindeki sparco koltuklar ve lsd kapılarla satıyor peki bu ilanda ne ? Ayrıca güya araç 1.4 fire Dynamic neler oluyor burdaaaaaa?![]()
Fiat > Punto > Grande 1.4 Fire Dynamic > "V.I.P" Yok böylesi.. ÇOOooOk öZel.! FULL+FULL+FULL... #18039697 - sahibinden.com
Bu ilan eski dedıgınız gıbı bulent abı aracı orjinale çevirmis.Birde ilanda bir hata var 1.4 fire dynamic degil 1.3 multijet dynamic(dizel).Su anda 25.000 lıraya satıyor yanlıs bılıyosam duzeltınız
İyide ilanın güncel olması bende merak uyandırdı o yüzden sordum
belki alakası yoktur ama sahibinden.com'da araç resimlerini ele geçiren tipler sanki araçlar kendilerininmiş gibi satmak üzere kapora almak kaydıyla dolandırıcılık yapıyorlar. Ben şahsen deneyim ettim böyle bir olay.
Haberiniz olsun...
Bende aslında bu sebeple koydum denebilir Bülent abi online olmasa bile takip ediyorum diyodu forumu görürse iletişime geçicektir satacak olan arkadaşlahemde gayet sıkı bir iletişim
Alla allaa bu insanlık nereye gidiyor ya pes yani
Sadece msj yoluyla ulaşınv diyor ne telefon var ne de başka bişi mutlaka bir kandırmaca olmalı![]()
resmen kandırmaca bülent abinin arbasının özellikleri değil bunlar onun arabası dizeldi.
Bu adam lpg diyor... hadi lpg lide tüpü nereye koymuş merak ettim
fiyatıda ilginç 40.750 TELE![]()
peki kandırmaca ama bizler boyle seyredecekmiyiz arkadaşlar bişey yapmamzı gerekmiyormu
Sahibinden.com ile bugün irtibata geçildi.Başka bir arkadaş daha sahibinden.com yöneticilerine msj atmış.Bugün yarın yayından kalkar.
Hassasiyetiniz için teşekkürler
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Vatan Saolsun Sen saol Bülent abi![]()
Red scorpion için el ele hep birlikte![]()
mesaj atan bendim . artı antalya emniyete ihbar yaptım)
Tebrikler....![]()
çok ilginçtir ki sahibinden.com tespit etse bile benzer vakaları adalete sevketmiyor.
Ben yakaladım bir kere, aradım bakın adamlar sizin üzerinizden tezgah kurmuşlar dedim, biz bişey yapamıyoruz siz savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz demişlerdi.
Şaşırıp kalmıştım. Sonra ilanı pasif yaptılar ama tabii zokayı yiyen yemiş, atı alan Üsküdarı da çoktan geçmiştir diye düşünüyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri