36 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Araç takip sistemi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle şirketimize ait 26 araçta bu takip sistemini kullanıyoruz
    berker in dedikleri kullanılmadan yapılmış bir yorum ayrıca sistemin detaylarını bilmiyor sanırım
    aracınıza bir modül ve içine hangi operatörle anlaşması varsa onun bir hattı yerleştiriliyor ben satko yu kullanıyorum ve vodafone hatla çalışıyor cihazlar
    taktırırken montaj dahil 595 +kdv ödüyorsunuz cihaz başı
    ayrıca takılı olan hattın aylık sabit ücreti 21,7tl ödüyorsunuz her ay
    sistemin detayına gelince
    hem internetteki web sitesinden hemde kendi bilgisayarınız veya laptopunuza bir yazılım yükleniyor bu yazılım sayesinde bilgisayarınız sistem merkezine bağlanıyor ve devamlı data verileri akıyor
    modülü çıkartıp yerine başka modül takmak patroonu kandırmak falan söz konusu bile değil nedenine gelince her şey alarm ve mail uyarıları ile devamlı kontrol ediliyor
    dışarıda olduğunuz zaman uyumlu telefonla ceptende araçları takip edebiliyorsunuz
    mesala ben bunun için blackberry strom kullanıyorum
    akünün kutup başı dahi sökülse veya modülün fişi çıkarılsa hatta bir müdahale olsa anında alarm ile mesaj ve mail yöntemiyle uyarılıyorsunuz eğer sizden olumsuzlukla ilgili bir bilgi alınmamışsa genel merkez sizi arayıp durumun neden kaynaklandığını soruyor
    diğer özelliklere gelince
    izleyebilecekleriniz şunlar
    1- hız kontrol
    2- depoda kalan yakıt
    3- depo kapağının açılıp kapanması ve ne kadar süre açık kalması
    4- rota ihlali
    5- agresif kullanım raporu
    6- duraklama raporu
    7- motor harareti
    8- rolantide çalıştırma süresi
    9- yasak yer raporu
    10-aracı uzaktan müdahale ile stop ettirme
    11- yapılan km raporu
    12 - yakıt sarfiyatı
    13- kapı açılma kapanma süre
    14 - kontak açılma kapanma raporu
    15 günlük haftalık aylık yıllık araç çalışma raporu
    gibi bir sürü detayı devamlı sizin tarafınızdan kontrol altına alınmış aoluyor
    afedersiniz ama şöför sizden hebersiz tuvalete bile gidememiş oluyor

teşekkür ederim bu değerli bilgilerin için.Sanırım bunlar benim için biraz fazla.hem meliyet, hemde kullanım amaçları için. benim istediğim daha çok tek kullanıcılar için, basit, hırsızlık olayına karşı sadece aracın çalınması karşısında nerede olduğunu tesbit etmek için.çok teferruatlı olmasına gerek yok.bunun için tafsiyelerini bekliyorum.

Bu arada site yönetimini anlamamaya başladim.böyle önemli teknik bir konuyu nasil olurda ser kürsü bölümüne taşiniyor, anlamak zor.
    Ben araç takip sisteminin geyik yönüyle değil, teknik yönüyle ilgileniyorum.zaten gelen yazilar da teknik yönlerinden bahsediliyor.
    Konu ABNEW tarafından (25/10/2009 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı erosistanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim bu değerli bilgilerin için.Sanırım bunlar benim için biraz fazla.hem meliyet, hemde kullanım amaçları için. benim istediğim daha çok tek kullanıcılar için, basit, hırsızlık olayına karşı sadece aracın çalınması karşısında nerede olduğunu tesbit etmek için.çok teferruatlı olmasına gerek yok.bunun için tafsiyelerini bekliyorum.

Bu arada site yönetimini anlamamaya başladim.böyle önemli teknik bir konuyu nasil olurda ser kürsü bölümüne taşiniyor, anlamak zor.
    Ben araç takip sisteminin geyik yönüyle değil, teknik yönüyle ilgileniyorum.zaten gelen yazilar da teknik yönlerinden bahsediliyor.

sevgili kardeşim
    bu anlattığım özelliklere müşterinin isteği doprultusunda ilave sensörler vasıtasıyla gerçekleşiyor
    sen sadece takip etmek istiyorum dersen onu kullanırsın
    ama yaseminin de dediği gibi aracın içine mikrofon ve kamera bile koyup canlı görüşme yapılabiliyor
    ben sadece beinim şirkette kamyonlarda kullandığım sistemin özelliklerini yazdım
    birde
    bu hizmeti satko ve arvento isimli şirketler kiralık olarak ta veriyorlar
    eğer istersen sana telefonunu veririm araya girip yardımcıda olurum