Bana birisi bugünlerde kahraman gibi karşılanan pkklıların ser bırakılıp, pkknın kaçırdıgı 8 askerin tutuklanmasındaki farkı söyleyebilirmi ?
Neden o tutuklu 8 askeri kaçıran pkklılar tutuklanmıyorda, kaçırılan 8 asker tutuklu ?
Umarım neyi sormak istedigimi anlatabilmişimdir.
Ben böyle birşey görmedim pes diyorum başka bişi demiyorum ....
2 gündür içim kan ağlıyor...Bu halimizi gördükçe kahroluyorum...Geçmişten günümüze malazgirtten bugüne şehitlerimizin ruhu şimdi hangi acılar içinde...Evet artık Türkiye terör denilen ve stratejik ortalarımız!.. tarafından (ABD, AB...) desteklenen bu kanserden kurtulsun sonuna kadar evet...Enerjimizi gelişmek ve refaha kavuşmak için kısacası milletimiz için halkımız için harcalyalım...ama bunların kahraman gibi karşılanması böyle bir görüntü verilmesi beni çok derin etkiledi...Pkk devletimize değil galiba hükümet Pkk ya teslim oldu...
Özel Kurmay Başkanı...
Bizi bu hale getirenleri ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Ne zaman titreyip kendimize geleceğiz, bu yüce milletin damarlarındaki kan bu karar mı ucuz! Bu halkı yoksulluğa, cahilliğe, el avuç açtırmaya kimin ne hakkı var! Birlik olma zamanıyken neden hepimiz bir başımıza ayrı yönlere gidiyoruz. %53 nerede arkadaş! Gün gelecek bunların hesabı elbet sorulacak. İstiklal mahkemelerini yeniden mi kuralım istiyorlar... Söz konusu VATANsa gerisi TEFERRUAT değilmi!
Konu BSK tarafından (20/10/2009 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
gerçekten inanamıyorum bu olanlara ne diyim bizi bu hallere sokanlar utansın
Bu vatan bölünmez bu böyle biline!
19 ekim 2009 tarihi türkiye cumhuriyeti devletinin milletine halkına bayrağına şehitlerine
gazilerine onların anne ve babalarına atamıza yapılmış olan en büyük vefasızlık günü olarak kayıtlara geçecektir
ben şahsen 33 yaşında bir türk genci olarak bu yapılan saygısızlığa ve ********liğe engel olamadığım için tüm türk dünyasından özür diliyorum
sevgili atamızın huzuruna bundan sonra utancımdan çıkamayacağım için derin üzüntü içerisindeyim
onların ne zorluklarla şehit kanlarıyla kurdukları bu cumhuriyeti bu duruma kadar düşürdüğümüz için teroristbaşına sayın sıfatını bu bayrak altında söylettiğim için
üç peş çapulcuya fırsat verip bu vatan toprakları üstünde şov yaptırttığım için
kürdistan diye neredeyse heryerde haykıran vatan hainlerini türkiye büyük millet
meclisi çatısı altına girmelerine engel olamadığım için 17-18 yaşlarında bir kürt çocuğunun türk televizyonlarına çıkıp sizin önderiniz atatürk bizimkide apo dedirttiğim için 26 yılda 30,000 askerimizin katledilmesine şehit edilmesine engel olamadığım için
evlatları şehit olduğunda VATAN SAĞOLSUN diyen anne ve babalara bu günleri yaşattığım için atamızın emaneti olan türk bayrağını yaktırdığım için sizin ve türk milletinin önünde kendimden utandığımı söylemek isterim
bizi affet ATAM
Adamlar terörist ve dağdan indiler diye ser bırakıldılar. Neredeyse madalya takacaklar diye endişe etmiyor değilim. Bir nobel ödülleri eksik kaldı. Nobel barış ödülüde verirler bu TERÖRİSTLERE.
ne yapmak gerekir keske karara varılabılse kendı kendımıze ısyan etmek pişman olmak dısında( ben anlam veremıyorum nasıl bu kadar cahil düşüncesız olabılıyor mılletımız başımızda adamız dıye duranlar nasıl MÜSLÜMAN nasıl TÜRK nasıl İNSAN...
Yılmaz ÖZDİL
Hadi gelin MR’ınızı çekeyim...
Kimmiş bu gelen teröristler?
“Barış” grubu.
Sen kimsin bu durumda?
“Savaş” grubu.
*
“Demokrasi, özgürlük, barış, empati, uzlaşı, kültür, hoşgörü, etik, insan hakları” gibi saygın kavramları, seni susturmak için, sana karşı kullanıyorlar.
*
“Kara propaganda”dır bu.
*
Terörün silahsız olanı.
*
Cephanesi, hile, iftira, entrika, fitne, nifak, dedikodu ve rivayettir... Maske takar. Yalanı, gerçek gibi anlatır. Ajanı, aydın diye ambalajlar. Yorum üfler, manşet pompalar. Biat edeni yüceltir, itaat edeni alkışlar. Varolmayanı, varmış gibi gösterir. Saptırır... “Bu açılımın içinde ne var?” diye sor mesela... “Analar ağlasın mı istiyorsun?” diye kontra sorar. Dağa çıkan sendin çünkü! Hayatında kırmızı ışıkta bile geçmediğin halde, anaları ağlatan sanki senmişsin gibi suçlanırsın, utanırsın, susarsın.
*
At izi, it izine karışır böylece.
*
Ve, muhtemelen...
Endişelisin bu yüzden.
Moralin bozuk.
Mutsuzsun.
Böbreğinde taş varmış gibi, kıvranıyor beynindeki düşünceler... Aklın karışık, zihnin bulanık, vicdanın sancılı... Devlete inancın sarsıldı. Güvenini kaybettin. Geçenlerde, o arkadaş ortamında, öyle düşünmediğin halde, öyle düşünüyormuş gibi yaptın, hâlâ için içini yiyor. Irkçı filan diye yaftalanmaktan korktuğun için, fikirlerini özgürce ifade edemiyorsun. Kendini yalnız hissediyorsun, “Bi tek ben aksini düşünüyorum herhalde” diyorsun. Son zamanlarda sık sık “Acaba ben mi yanlış düşünüyorum” duygusuna kapılıyorsun. Ramak kaldı... Sürüye katılmak üzeresin.
*
Çünkü... Bir türlü açamadıkları
açılımın önünde tek engel var.
*
Sana PKK’lıların teslim olduğunu söylüyorlar ama, aslında senin tıpış tıpış teslim olmanı bekliyorlar.
ülkemin geleceginden kusku duyuyorum...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
anlatılacak ve konuşalacak cok sey var ama sadece
SEHİTLERİMİZE,GAZILERIMIZE VE AILELERINE ANLATILACAK HICBIR SEY KALMAMISDIR.TARIH BU VATAN HAINLIGINI YAPANLARA HESABINI SORACAKDIR...
NOT:köpek leşlerinin ser bırakılma sebebi olarak hıcbır eyleme katılmadıgını dıle getirdiler bende şimdi soruyorum bunları bırakan savcı hakim ve yetkılılere bu adamlar bu daglarda 30 SENE ne yapdı????... 50 60 yasinda kopek leşleri hangı sılahlarla hangı mayınlarla kac turk askerini şehit etti kımse kımse yı kandırmasın her bırı en azından 20 30 turk askerını bu vatan evladını oldurmusdür....
sadece dt(ak)p bu kararları ıle tarıhe gecmeyip bu kararda yetkılı mercı olan savcı ve hakımlerın hepsı tarıhe gecmısdır hepsı vatan hainliği ıle zamanı gelınce yargılanacakdır...
'Apo'yu paşa yapıp Bodrum'a gönderelim'
Vatan gazetesindeki haberin sadece bir kısmı ve işte geldiğimiz nokta. Nutukta bu hainlerden bahsetmişti ATAM, bu arada bu beyin eşi Türkiye'nin A.K.P.sinde vekil!
'Apo'yu paşa yapıp Bodrum'a gönderelim'
Türköne'den çok tartışılacak öneri: 'Apo'ya paşa rütbesi verilebilir. Bodrum Türkbükü'ne gönderilmesini öneriyorum'.
Kürt konusundaki çalışmaları ile oldukça iyi tanınan bir isim olan Mümtaz'er Türköne, Kürt açılımı kapsamında Polis Akademisi'nde düzenlenen üçüncü çalıştaya da davet edilen isimlerden. 'Türklük ve Kürtlük' adlı kitabı ile Türkiye'nin Kürt açılımına neden ihtiyacı olduğunu anlatan Profesör Türköne, Osmanlı'nın isyanları bastırmak için ele başıları affedip, paşalık rütbesi vererek maaşa bağladığını anımsattı ve şu öneriyi yaptı: 'Osmanlı gibi büyük düşünülmesini öneriyorum. Yani Apo'ya paşa rütbesi verilebilir. Osmanlı mantığıyla yaklaşırsanız, Bodrum Türkbükü'ne gönderilmesini öneriyorum'.
sinirimden sözcükleri toparlayıp,kelimelere dökemiyorum.
ben askerligimi çanakkale il jandarma komutanlıgında yaptım ve oradaki gördüklerim tüyler ürpertici 17 yasından büyük bir askerin mezarı yoktu.bütün mezarlaradaki yas 14 ile 17 arasında degişiyordu.bugünleri biz niye yasadık?ne için omuz omuza savastık?seve seve canını verenler ne için cepheye koşarak gitti?
canımızdan cok sevdigimiz,etimiz tırnagımız olan abim Hakan Arslantası ne diye biz tuncelide şehit verdik...
kanıma dokunuyor arkadaslar kanıma..
bu haberleri ve gelismeleri izleyince gözlerim doluyor kendimi zor tutuyorum...
Atamın,silah arkadaslarının ve bütün sehitlerin kemikleri sızlıyor arkadaslar...
Ulu önder ATATÜRK'ün sözleri;
1- ''Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.''
2-''Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.''
3- Gençliğe hitabesinden;
''Bütün bu durumlardan daha acı ve daha korkunç olmak üzere, yurdun içinde yönetim başında bulunanlar, aymazlık ve sapkınlık ve üstelik hayinlik içinde bulunabilirler.''
Konu batuhann80 tarafından (21/10/2009 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
Bizde Türk açılımı istiyoruz arkadaş...
-Güneydoğuda herif 30 çocuk sahibi olacak...Çalışmayıp yan gelip yatacak...Benim maaşımdan veya küçük esnaftan %30 vergi alacaksın...
SSK primim bir emekli maaşı kadar olacak...Ben bu herifin kürt bebelerine bakacağım...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
-Ben bir çocuğa bakmak için deli gibi çalışacağım...Kürt yan gelip yatacak...30 tane palesi için devlet ona çocuk yardımı yapacak...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
-Ben Bu kadar SSK primi ödeyeceğim...Hastanelerden zar zor faydalanacağım...Kürt bir yeşil kartla 30 tane palesine baktıracak...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
-Ben sesimi yükseltsem...Eylem yapsam...Düşüncemi ifade etsem...İşçi memur yürüyüş yapıp hak arasa polisten cop ve gaz yiyeceğim...Kürt çıkıp bayrak yakacak...Bölünme isteyecek...Etrafı yakıp yıkacak...Daha fazla demokrasi ve özgürlük isteyecek...Polis efendi bırak saldırmayı bu itler karşısında copunu saklayıp, kuyruğunu kıstıracak...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!
-Elektrik, su ve d.gaz borcunu geciktirsen hemen kesilen ve bir dünya faiz faiz ödeyen...Devlet arazisine bir gecede çöküp oraya ev yapmayan... Zar zor borç harç ev alıp birde bunun takır takır vergisini ödeyen biz...Elektriğe, suya , gaza para vermeyip bedava arazide ev kurup oturan kürt...TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
AYRIMCILIK YAPILIYOR DİYORSUNUZ...EN KRAL AYRIMCILIK VE ASİMİLASYON BU ÜLKEDE BİZLERE YANİ BİZ TÜRKLERE YAPILIYOR...İTİLİP KAKILAN...DÜŞÜNCESİNİ İFADE EDEMEYEN...EDERSE HAİN İLAN EDİLEN...İŞSİZLİK VE KRİZLE BOĞUŞAN...HER BORCUNU DEVLETE TIKIR TIKIR ÖDEYEN...VATANININ TEHLİKEDE OLDUĞUNU HİSSEDİP EYLEME GEÇERSE TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ DAMGASI YİYEN... SİSTEMİ ELEŞTİRDİĞİNDE ŞEREFSİZLİK VE NAMUSSUZLUK PAYESİ YİYEN...TÜRKLÜĞÜ SAVUNDUĞUNDA FAŞİST DAMGASI YİYEN SİZMİSİNİZ YOKSA BİZ TÜRKLER Mİ...ANLAMADIM BU İŞİ...BİZ Mİ BASKI GÖRÜYORUZ... SİZ Mİ...!!! SONRADA BAŞBAKAN ÇIKIYOR AÇILIM İSTİYOR...EVET İSTİYORUZ ...AMA TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ...!!!
Konu serdar2362 tarafından (21/10/2009 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.
ARkadaşlar kardeşini bu vatan için veren birisi olarak inanın geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum.Şimdi benim kardeşimi bu ş.... şehit etti.Bizim devlet ad*****larımızda bu adamları taa meclise kadar getirdiler.bunlar bilirlermi ki benim anam nasıl uyur geceleri.Vatan sağolsun.
Arkadaşlar sanıyorum şu an Türkiyem canım ülkem Sevr Antlaşması döneminden bile daha kötü durumdadır. Aklım almıyor, mantığım kabul etmiyor, canım acıyor. Vatan hainliği bu resmen.
Arkadaşlar biraz sakin olsanız daha iyi olacak sanki. Hamaset edebiyatını bırakıp gerçek bir çözüm önerisi sunabilecek biri var mı acaba aranızda? İstediğiniz nedir? Savaş devam etsin, binlerce vatandaşımız öldü bir o kadar daha ölsün, milyarlarca dolarımız aktı gitti, gitmeye devam etsin. Ve elimizde koca bir sıfır. Buna mı devam edilmesini istiyorsunuz. Bu ülkede şu an iç savaş var. Aynı ülkenin vatandaşları birbirlerini öldürüyor. Neden sorusunu sorun biraz kendinize. Neden böyle oldu? Bu insanlar neden dağa çıktı? İnsanlar bilmediği şeylerden korkar. Basmakalıp lafları tekrarlayıp duruyorsunuz. Bu ülkeyi gerçekten bölmek istediklerine inanıyor musunuz? İnanıyorsanız nerden biliyorsunuz? Hiç bir kürt tanıdınız mı? Oturup iki laf ettiniz mi? Biraz düşünün, gerçeğin size sunulandan farklı olabileceğini aklınıza getirin. Bu savaşın birilerinin işine geldiği için devam ettiğini hiç mi düşünmüyorsunuz? Sizce karşılıklı oturup konuşmanın vakti gelmedi mi?
Herşey bir yana belki gerçekten bu insanları dağa çıkmasının derdi bu ülkeyi parçalamaktır. Ama ben azından bunu onların ağzından duymak istiyorum. O zaman gereğini yaparız...
DAHA ONLARIN AĞZINDAN NEYİ DUYACAKSIN
SEN PKK NIN NE OLDUĞUNU NİÇİN KURULDUĞUNU BİLMİYORSUN GALİBA
Kürdistan İşçi Partisi (KürtçePartiya Karkerên Kurdistan), Türkiye'nin güneydoğusu, Irak'ın kuzeyi, Suriye'nin kuzeydoğusu ve İran'ın kuzeybatısını kapsayan bölgede bir devlet kurmayı amaçlayan[kaynak belirtilmeli] ve bu amaçla söz konusu toprakların Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde kalan kısmına sahip olabilmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ve sivillere karşı silahlı eylem yapan silahlı Terör örgütü
tartışma ortamı açmak ıstemıyorum ama öncelikle kimsenin derdi kürt insanlarla değil herkesin derdi binlerce kardeşimizi öldüren pkk denen örgütledir.
Çok kürt arkadaşım oldu benim ama kimse öcalana sayın dediğini duymadım veya onu övecek bişey dediğini.Öncelik vatanı sevmektir,toprağa saygı duymaktır ve birlik beraberliği sağlamaktır.
Doğu bölgesi hariç bir çok bölgede de insanlar sorunlar cekıyor,sıkıntı cekıyor ama kimse dağa çıkmıyor.
Nasıl bir çözüm olcak uzun konu ama birilerine "sayın" diye hitap ederek,kendi bayragını,ülkesini istiyerek bir çözüm olmayacagı kesin bence.
batuhann80, BSK, erhan, ferojan, Fuzuli, GP COSKUN, halilim, KaGaN, mavi-punto, onddoner, sema_87, serdar2362
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri