İyi tatiller Mehmet, aman dikkat et başını serin tut
Benim yerime de yüz ve dinlen...
Merhaba arkdaşlar pazar günü altınkuma geldim bir hafta yoğumm![]()
Burası çok güzel ama buaralar gelmenizi tavsiye etmem bu nasıl bir sıcaktır48 gördüm ne oluyor dedğim öğlen
Forumdan aslan arkdaşımızla görüştüm küçük bir buluşma yaptık kendisi ile işyerin gezdim çok soğuk bir işyeri varhiç çıkmak istemedim esndisinede teşekkür ederim ağırlaması için
Haftaya yeniden aranızdayım bir sorun olmazsa ara ara girmeye çalışırım kendinize çok iyi bakın![]()
İyi tatiller Mehmet, aman dikkat et başını serin tut
Benim yerime de yüz ve dinlen...
Saol ardacım yanımızda şaşal taşıyacağız bu gidişle ..
Gelirken sana kum ve su getirecem unutma geldiğinde alırsın benden.. yada çık sende gel ev var hazır
![]()
ben de geleyim mi
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Biz sitece komple gidelim o zaman![]()
Wayy şansa bak, bizimde didimde işimiz çıkmış gelmişken senide görelim femoli, telefon kaçtı senin gelince ararım seni.
iyi tatiller abi aman sıcaklara dikkat hepimizin yerine bol bol yüz![]()
Altınkum'mu Oooo çok güzel yer ora ama çok sıcak olur dikkat et iyi tatiller abi![]()
bu sene ne hikmetse karadeniz de kara kış var ege ve akdenizde kavurucu sıcaklar. bende haziran sonu sökeye geldiydim ailemin yanına. şimdiden özledim valla. en kısa zamanda tayin işleriyle uğraşacam. bayağı zor olacak ama en azından çaba gösterecem.
Aquapark' a uğramayı ihmal etme![]()
Orhan Okay
Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi
haydut hocam sayesinde gidebildin didime![]()
iyi tatiller.....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Sen gelme otur oturduğun yerde . Yada hadi gel beklerim ev için şaka dedim ama
gelin arda gelin oteller moteller boş beleş tatil gibi birşey ama biz evdeyiz![]()
gel ahmetim valla buralardaysan görüşelim yüzyüze muhabbet her zman sanaldan iyidir0506 432 80 02 telim ara mutlaka ..
yok yaw aqua pek bana göre değil
yok gps **** çıkardı haritaya devam ege rotası iğrenç bildiğin yerde kullanmıyacaksın bunu öğrendim en iyi yol bildiğin yolyinede saolsun haydut
![]()
İyi tatiller femoli
vay bizim memleket meşhur oldu. gelin bir yazlık buluşma yapalım deniz kum ve sıcak ona gore
Herkese çok teşekkür ediyorum ve femoli döndü
Öncelikle aslan çok teşekkür ederim misafirperverliğin için .. Giderken çok erken olduğu için aramadım ama arkamda görünce nasıl şaşırdımayrıca radar içinde teşekkürler valla tam basılacak yerdi yanımdan füze gibi geçenler ileride kaplumbağa olmuşlardı
![]()
Hoşgeldin abi özlettin valla![]()
Valla biraz uzun oldu ama güzel geçti valla tatil için en sevdiğim yerlerden biri didim altınkum nedense hiç yabancılık çekmiyorum her yerde 06 plaka ankara gibi bir yer![]()
altınkum güzel yerdir bende çok severim![]()
Tabii abi evli insana güzel gelir heryerde 06 olması
biz gençlik mümkünse en az yerli turist olan yerleri tercih ederiz yabancı çok olsun diye![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri