o kornaya erkenden basan kişi zaten sabah akşam dövülesidir...
birde her türlü polisler istisnası yok valla :D
Printable View
taksi ve dolmuş araçlarından aynaların kaldırılmasını istiyorum. bosuna duruyo kullanmıolar ne de olsa ..
Gereksız yere yol bosken dahı frene sureklı ayagını basıp gerı cekıp tekrar basanlara ıllet oluyorum ayagını gazdan cekersen aracındakı Cut of devereye gırer zaten aarcın yavaslar frene basıp 1-2 sn sonra cekıp 3sn sonra bırdaha basmana ne gerek varkı
Sarı ışıkta kornaya basanlar. !!
en cok dolmusculara kızardım yolun ortasında lank diye duruyorlar diye.esimin babası dolmuscu olunca bide esim yanımda olunca.icimden kızıyorum :)
hızımı ayarlamış basıp giderken adamın birinin yoluma fırlaması..
arabanın arkasında abarth yazısını gören her apaçi dibime girip makas atmaya kalkışıyo..aklı sıra bana artistlik yapacak =) son anda geçeceği arayı kapatınca iyi mallıyolar valla..durduk yere sardırmasalar sorun yok..kasti olarak yapınca kıl oluyorum =) çok kendine güveniyosa yanaşır yanıma önümüz boşalınca basarız görürüz sonucu ;)
Trafikte olsun dışarda olsun en çok kızdığım şey saygısız insanlar
Dizel araç sürücülerinin yokuş başında yavaşlamaları, daha sonra aracı hızlandırarak yokuşu tırmanmaları, benimse lpgli aracımla yokuşa hızlı bir şekilde gelip önümde dizel aracı bulmam, sonrasında peşpeşe vitesleri düşürmem:)
otobandanda sol şeritte 130 la giderken önümde sellöktör yapmama rağmen yol vermeyenler.arkadan çarpasım geliyo..
Trafikte giderken arabanın dibine kadar sokulmaları.Ani fren yaptıgımda ise eel kol hareketi yapmaları sonra durup kozlarımızı paylaşmamız.Saçma sapan işler anlayacagınız.
Ani fren yapmadan sadece stopların yanacağı kadar frene basmak gerek:D
yola çıkmaya çalışırken sırf yol vermemek için gaza basan öküzlerden şikayetçiyim ankarada onlardan booollll miktarda var..
Işık kırmızıdan sarıya döndüğünde yeşili bekleyemeyen daaaat daaat yapan öküzlere tav oluyorum... Sanki orada yatılı olarak durduk :)))
Trafik lambalari benimde favorim
Sent my GT-I9100 using
Türkiyede 4 lü flaşörleri yaktın mı gereksiz olmasına rağmen heryerde durursun zihniyeti var ya ona acayip kılım... yol tek şeride düşmüş trafik olmuş umrunda mı..
Kimisi var sinyali var kullanmaz kimisi var sinyali kullanır ama sinyali verince sanki sağında solunda bir boşluk oluşturuyorlar hiç ayna mayna umrunda olmaz..
Hele istanbuldaysanız her gün 5-10 örnek sayarsınız..
Malum istanbul trafiğindeki Angus sayısı ithal edilenden çok daha fazla..
Önunde hiç bir araç olmamasına ragmen selloktor yaptıgımda bana vermeyen ve bana dalaşan dallamalara ayar oluyorum :)
gidemiyorsan gidene yol vercen :)