- Kırmızı ışıkta kendince kontollü geçen taksilere, biraz piskopat olsam inip her gördüğüme girişçem ama insanlık bizde kalsın...
- Yolu ortalayarak giden dolmuşlara, hani ike şeride de hakim olup hangisi işine gelirse ordan gitme "güdüsü". Trafikte tek "zeki" onlar sanki...
- Şirketin hafif ticari aracını alıp, o kocaman cüsse araçla trafikte hızlı ve makas ata ata gidenlere.
Geçen bir tanesi makas atarken Armadanın orda az kalsın bana çarpıyordu ki benim hızım da 100-110 felandı, dedim artık yeter bir yakalayim küfürü basayim gectim arkasına bastım full selektör. Eleman benzinliğe girdi hemen, şeytan dedi gir peşinden sonra düşündüm bu "öküze" dersini bu saatten sonra ben veremem devir zaten kötü, boşverdim gittim.
- Otobanda 130-140 giderken 5m dibime girip selektör yapanlara.. Kıllık olsun diye frene hafifce basıyorum, arka stopların yandığını gören şahıs panikle sert fren yapıyor 50m geriye olması gerektiği mesafeye gidiyor

, halbuki bilse ben sadece frene dokunuyorum hızım bile düşmüyor. Yaşadığı heyecan o salağa en azından eve gidene kadar yetiyordur, başkasına bu kadar sokulmaz diye umarak yol veriyorum...
Yer imleri