ilker bey Eskişehir yolundan afyona oradan kaptırın gidinYada bir gps alın derim
![]()
arkadaşlar 1 temmuz da didime gideceğim.daha önce hiç gitmedim hangi yolları kullanacağımla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler.
ilker bey Eskişehir yolundan afyona oradan kaptırın gidinYada bir gps alın derim
![]()
ben konya'dan gittigim için çay sapagından igrenc bir yoldan denizliye gitmiştim oradan da cevre yolundan didime vardım. Caprice'e gitmiştim ben denizliden sonrası cok kolay.
StrucTuraL EngiNeeR
bir şekilde sökeye ulaş sonra yolan geçen yaşlı amcaya bile sorsan tarif eder sana...
İstersen biraz daha bekle temmuz 17 si gibi beraber gidelim![]()
Bu sene bende oralıyım bekle beni altınkum![]()
Rahmetli Kemal Sunal bizi çok güldürdü
üç yüz,üç yüz,üç yüz,yüz...
-niye onlara üç yüz de bana yüz?
-onlar sendikalı
-ben de harranlıyam
-de si...r de git işine
-demekki patron da harranlı hemşehrisine torpil geçiy pez...k
Fatih abi aklına hemen bumu geldi
İlker bey iyi tatiller şimdiden...
Ne muhabbet dönmüş yavBende harranlıyam :A
Bende 17 sende gidecem umarım bir aksilik çıkmazise![]()
bence polatlıdan devam et afyon denizli aydın istikametinde git neden? daha düzgün ve hareketli bir yol diğer taraf fazla tenha yolda doğru düzgün tesis yok ayrıca yol berbat benim arabanın önünün sığacağı kadar büyük çukur vardı ya o saatte muattab bulsam hemen kimi dava etmem gerekiyorsa edecektim ama saat sabah 5 di.neyse aydını geçince söke ve kuşadası ayrımı na gelince didim levhasını gördün mü 1 saat sonra didim desin iii tatiller![]()
Serkan beye katıLıyorum POLATLI'dan gidin poLatLıda kaLIrken bir kaç kez ordan gitmiştim
Biz 2-3 sene önce Bodrum için Ankara-Sivrihisar-Afyon-Denizli-Muğla yolunu kullanmıştık.Tavsiye edebilirim.Zaten en kısa yol budur bence.Afyondan sonra Uşak-Denizli ya da Uşak-Manisa-Aydın gibi güzergahlar yolu uzatabilir...
Karayolları Genel Müdürlüğü yol haritaları var burdan bakabilirsiniz mesafe ölçer de var ...
Ankara, Sivrihisar, Afyon, Uşak, Aydın, Söke, Didim güzergahı uygun bence
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri