ilker bey kafanızı karıştırmayın dediğim gibi polatlı afyon denizli aydın söke ayrımı ve didim son durak kafanız ağrımaz bu yolu kullanırsanız biraz uzun veya kısa önemli olan sağlıklı ve sıhatli bir sürüş derim ii tatiller
Printable View
ilker bey kafanızı karıştırmayın dediğim gibi polatlı afyon denizli aydın söke ayrımı ve didim son durak kafanız ağrımaz bu yolu kullanırsanız biraz uzun veya kısa önemli olan sağlıklı ve sıhatli bir sürüş derim ii tatiller
Ben yanlış hatırlıyorum o zaman :)
ben olsam bu yoldan giderdim tabi alternatif yollar var ama çoğunluğu bozuktur.
fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.denizli üzerinden gitmeye karar verdim.bana ve diğer tüm arkadaşlara kazasız belasız yollar ve tatiller dilerim.
Denizli yi gecince yol çalışması var çakıl taşlarına dikkat, hayırlı yolculuklar...
otobus yolu ankara afyon denizli aydın istikameti duzgun olan yolda bu yannız dikkat edin afyonda yolu cok karıştırıyorlar uşak istikametine direk gidiyorlar denizliyi takip edeceksiniz bundan sonra gelenlere bilgi olsun diye o yolda gelir izmir yada odemiş torba uzerinden ama kamyoncu yoludur. denizliyi tercih edin derim.
bir hafta sonra bende nasip olursa didim deyim :)
iyi yolculuklar radarlara dikkat.gündüz gidersen galiba 5 tane falan göreceksin.
Valla inşallah uğrarım aslan haftaya pazar çıkacam .. yerin nerede hisardamısın ,ben unutttum yerini :)
Arayacağım aslan pazar sabah yola çıkacam allah izin verirse ;)