benim imei dede ayrı ayrı 7 ve 8 . sayılar ayrı 01 yazıyor..
Bu orj fabrika olayını bende anlamadım![]()
01 yazıyor.K750İ
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
benim imei dede ayrı ayrı 7 ve 8 . sayılar ayrı 01 yazıyor..
Bu orj fabrika olayını bende anlamadım![]()
benımkı de 02ve çinde üretilmiş
![]()
asya ülkelerinde üretilen nokia marka cep telefonlarını batıda satabilmek için 'by nokia' ibaresiyle satıyorlar. tabi millette bu nokia lar orijinal diye kanıyor. ancak gerçek asya ülkelerinde üretilmiş ve küçük ithalatçı firmalar tarafından ülkemize sokulmuş telefonlardır. ayrıca nokia nın orijinali aranırsa 'made in finlandiya' yazanıdır.
Linea Dynamic 1,4 Fire
Alakası bile yok İphone de çinde üretiliyor ayrıca amerika califormia da da üretiliyor yasal patenti apple de nokia ise çindeki fabrikasından uzak doğu için aynı telefonları aynı kalite ile üretiyor elimde bir nokia n96 var kalite olarak filandia malından farksız çin malı olmasına rağmen hiçbir fark yok yazılımı nokia sonuçta.
Şimdi playstation 3 çinde üretiliyo artık japonlar üretmiyor yani çin üretimi sahte mi diyeceğiz. Kusura bakmayın ama fabrikalarının patenti ile üretilen her ürün orjinaldir. Sahte nokia n95 leri çok gördük iphone leri çok gördük piyasada bir kere lcd lerinin kalitesi bile tutmuyor zaten çinliler de birebir orjinal üretim yapmıyorlar sahte ürünlerde.
Tahtakalede çalışıyorum ordan bilirim.
Hakan bey erhan bey'in bahsettiği o değil zaten sonuçta nerde üretilirse üretilsin patentli ürünlerde (made ın hungary, finlandia,v.s.) yazar by nokia kesinlikle yazmaz bu tip ürünler orjinal değildir
orjinal patentlilerde nokia corporation yazar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri