Sanki biraz bagaj tarafı (kuyruk) yamuk gibi geldi bana değilmi arkadaşlar![]()
çok güzel bir araba, güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. bence verilen paraya değecek bir araba
Linea Dynamic 1,4 Fire
Sanki biraz bagaj tarafı (kuyruk) yamuk gibi geldi bana değilmi arkadaşlar![]()
Mundar MundarHiç begenmedim
( Kedi Uzanamadıgı Ciger ...
)
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
mehmet bende fark ettim, aracın kuyruk kısımda biraz eğrilik var![]()
Linea Dynamic 1,4 Fire
Hayırlı Olsun Alper nerelerdesin yawmercedes harika tam Baba arabası kazasız belasız...
Eğri eğri benim de dikkatimi çekti.
Bu mercolardaki kompressorün çalışma prensibi nasıl biri bana anlatsın.
Alper hayırlı olsun araç. Ben bunun bir eski kasasına binmiştim o bile mükemmel di gerçekten.
yasemin hanım hafta sonları ailemle ufak turlar yapıyorum ama onun dışında iş için puntomu kullanıyorum elbette denemesini yaptım 3 günlük dünyada para ne bana kalacak ne de öteki tarafa götürebileceğim. Umarım herkes hayallerine bir gün kavuşur. Yokluk içinde varlık çeken benim gibi başka biri daha tanımıyorum.![]()
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
İstanbulda yaşadığım için köprüden birçok kez geçerim biliyorusunuz ogs hadisesi var yani gişede beklemezsiniz zaten artık gişe de yok kgs var her neyse.
Öyle lüks araçlar var ki o gişelerde ogs siz geçiyorlar kaç kere rastladım inanın her halde tek ben değilim neyse ki puntomda ogs var ancak öteki araca alamadım daha malum bir de benim gibi düşünenler asla paraya önem vrmezler buldukça harcarlar bi daha mı gelecez ki bu dünyaya onu anlatmak için yazdım biraz da varlık içinde yokluk olayını.
Şimdi şu an için cüzdanıma bakıyorum ne kadar param var hemen paylaşayım.
20Tl nakit
5850 lira da kredi kartı borcum var.
10 gün sonra ödemesi var. yani büyük br olasılıkla faize girecem.
İşte varlık içinde yokluk budur arkadaşlar.er mercedesi olan zengin değildir hayallerinin peşinde koşmak da bir lüks değildir hayat kısa değmez bir çok şeyi kafaya takmaya ayarı kaçırmadan tabii
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri