Alıntı mustafaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eger yakıt derdın yoksa fıyat kacırılmayacak kadar guzel.bu aracların torkunu yakalamak ıcın yuksek devırde kullanmak gereklı oldugunu bılıyorum.bu durumda kımı kullanıcı 100km. de 20lt. yakıt harcadıgını bıle dıle getırıyor.onun harıcınde wankel motor oldugu ıcın yanlıs haıtlamıyorsam, motorun omrude bızım multıjetler yada fıre motorlar gıbı uzun surelı degıl.yıne yanlıs hatırlamıyorsam, 150.000 km gıbı bır omru vardı wankel motorların...
yakıt derdım yok hafta ıcı sabah ıse aksama kadar ısyerındeyım aksamda eve gunluk 10 km yol yapıyorum sadece hafta sonları gazlamak ıcın alıcagım ....yasım geldı 28 e 75 beygır ustu araba gormedık(gp) ondan dolayı gıden araba alıcagım s2000 _mazda rx-8_bmw 3.20 coupe dusundum ....s2000 den vazgecme sebebım ıkı kapı vergısı cok bırde ılandakıler ındırım yapmadı....bmw ıse fıyatı yuksek kacıyor ondan dolayı en mantıklısı da bu geldı spor arac gucu yuksek vergısı dusuk ve ılgı cekıyor...motora gelınce 150.000 de bıtecegıne ınanmıyorum dogru ıse bılgın almakdan vazgecebılırmm