karaburaka katılıyorum öğrencilk gibi meslek yok![]()
keyfe kedere git kafana göre bilkent üniv. doğu kampüs beklerim yolu düşeni gerci pek yol üstü deil ama olsun :icon_smile_wink:
karaburaka katılıyorum öğrencilk gibi meslek yok![]()
keyfe kedere git kafana göre bilkent üniv. doğu kampüs beklerim yolu düşeni gerci pek yol üstü deil ama olsun :icon_smile_wink:
sabah 8:30 aksam 18:30...pazar haric...fiat yetkili servis sahibi ve servis muduruyum.
Haftaiçi 09.00 - 19.00
Haftasonu 09.30 - 16.00 (Gerçi şimdiye kadar hiç 16 da çıkamasamda)
Yer Y.Dudullu - Ümraniye - İstanbul
Şirket TD Performans
haftaiçi sabah 09.00 akşam 18.00 haftasonu ser
soruşturma varsa haftaiçi 09:00 - bilinmeyen bir saat haftasonuda aynı'
şu an alanyadayım ama mesleğim gereği değişir sürekli
aslında ben sadece ise geliş saatimi biliyorum 09:00 çıkış saatim gün içindeki yogunluğa göre çok değişiyor genelde 20:00 gibi ama gece24:00-01:00 de çıktığımızda olmuyor değil :jawdown: . Meslek ne ya bu kadar çalışıyorsun diyebilirsiniz (Mimarım. Sevmiyorsanız bu meslek hayatta çekilmez. Buarada haftasonları çalışıp çalışmaycağımız cuma günü belli oluyor yani nerdeyse her ctesi tam gün çalışıyorum. Duruma göre pazar gittiğimde oluyor :tyson:
Hata Yapmaktan Korkma...
Thy 7/24![]()
Sabah 8:00 de işyerinde olurum, 18:30 u da geçirmem genelde..Ama işim oldumu ne sabah gelişin ne akşam dönüşün adı olmaz.
TURKMEDYA (Çukurova medya grubu-akşam,güneş,tercüman,bulvar gazeteleri,alem dergisi,alem fm,lig radyo,sky turk tv,platin dergisi,stuff dergisi, auto car dergisi, 442 dergisi,total film dergisi) MEDYA GRUBU..
İç Denetim Uzmanı.
Öğretmenim...Sabah 06.00 kalkılır ...07.20 de derse girilir...12.25 de dersler biter...Eşim (Öğretmen)okula gelir küçük çocuğu bana devreder kendisi derslerine girer..12.30 da çocuk bakımı başlar...Yemek yedirme ,altını bağlama ve değiştirme ,oyun saati derken...Büyük oğlum okuldan gelir..Akşam yemeği hazırlanır..(Hazırlanır derken kendim yaptığımdan değil..Eşimin okula gelmeden önce yaptığı yemekler ısıtılır...) Eşim 18.20 de eve gelir ve mesai biter...ans:
Yaklaşık 15 gün öncesine kadar 08.30-17.30 Arada ders varsa derse gir. geri kalan zamanlarda çalış. 17.30 dan sonra derse girmeye devam 21 e kadar filan.
Sakarya Üniversitesi Bilgi işlem daire başkanlığı Öğrenci personel
Fakat şu an işten ayrıldım ve Ders saatinde ders geri kalanlarda Web tasarımı yapıyorum. Belirli bir saatim yok![]()
sabah 9.00 akşam 18.30 arası çalışıyorum. Normelde öğle tatili var ama işim gereği ben kullanamıyorum. Cumartesi 9.00-11.30 pazar tatil. Mesainin ne zaman hangi saatte olacağı belli değil. Ayrıca cumartesi geceleri pazar sabahına kadar temizlik kontrolüne gidiyorum 3-4 haftada bir.
ben fabrıkadayım 3 vardıya sabah 8:4- 4:12 12:8 tek pazar tatıl
Bir alman firmasında çalışıyorum
çalıştığım bölüm satınalma bölümü
yaptığım iş ithalat sorumlusuyum(malzeme planlama ve dispo)
sabah 07:30 iş başı 12:20-13:00 mola 17:00 çıkış
cumartesi pazar tatil
10 yıldır aynı şirkette çalışmaktayım...
üniversite hastanesinde sabah 8:00 akşam 17:00 çalışmaktayım yanlız ara sıra cağrılıyorum
cuma off günüm...
diğer günler cumartesi pazar dahil...
06:00-14:00 saatleri arasında çalışıyorum...
beden eğt. (fitness ve yüzme)
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
bende sabah 7,30 akşam 20,30 arası pazar haric haftanın her günü bir fiil çalışıyorum way beee....
Öğrencilik kadar güzel bişey yok (hele bizim okul gibi bi okulunuz varsa) sabah 8.00 ders başlar 12.00-13.00 arası öğle molası verilir 15.00 gibi de çıkılır oh valla (gerçi 2 sene var değerini bilmek lazım
)
tofaşta çalışıyorum
vardiyeli bir hafta sabah 06:45 iş başı 14:45 paydos bir hafta 14:45 iş başı 22:45 paydos
cumartesi dahil
18 yıldır( ölçüm merkezi yöneticiliğinde) çalışıyorum
8.00-12.00/13.30-17.30 yaz mesaisi -extralar hariç bazen 21.00 de eve gidiyom end.mes.lisesinde teknik md.yrd. yım
geri döndüm......
sabah 07,00 akşam 17,00 ögle tatili yok bu saatlerin dışında telefonum 24 saat açık ameliyat ekibi başı olarak isürekli capcıyım.. fırat tıpp merkezi plastik cerrahi
09:00-17:30 arası çalışıyorum ama trafik durumuna göre 17:00 de çıktığım da oluyor
haftasonları, bayram seyran hepsi tatil , mesai dediğiniz nedir![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri