Alıntı fencolic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Janti tek fiyatina gore hesaplamissiniz. Tek fiyatla takim fiyati farkli oluyor. Ben yetkili servisten 16 inc punto fun janti aldim. Adet fiyati 475 liraydi ama 4 tanesini 900 liraya aldim. Yine tanesi bin liraya yakin olan 15 lounge jantlarin 4 tanesini 850 liraya sattim. Cizikler vardi o ayri ama sifiri 50 bin lira olan arabaya ben zannetmiyorum ki 7400 liralik jant taksinlar. Tek tek arabanin parca fiyatini hesaplayip birlestirdiginiz zaman arabayi yaklasik 30 kere satin alirsiniz. Jant ve lastikte 2.el piyasasi ölüdür. Yerinizde olsam o guzelim jantlari kullanmaya devam ederdim. Konfor ve yakit konusunda kaydadeger bir fark goremezsiniz.

GT-N7100 cihazımdan gönderildi
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, ben servise aradım bana dedi ki takım yok satılmıyor, tek tek almanız gerekiyor oda tek fiyatını verdi. Bende o yüzden öyle hesapladım çünkü bende servisten 15 inç olanı alacaktım ve tek tek.Ama sizin dediğinizde mantıklı geldi şimdi başka servisi arayıp takım satılıyor mu ve takım fiyatını soracağım sonra jant fiyatını güncelleyeceğim .şimdi başka servisi aradım aracı görelim öyle fiyat verelim ve parça var mı bakalım dediler. Uygun bir zamanda servise gidip bakacağım ve tekrar düşünüp bir güncelleme yaparım saygılar.