satan arkadaşımızda burnundan kıl aldırmıyor.
zaten yüksek fiyat istiyorsun. hadi olurda almak isteyenler için en azından konuşma tarzını düzgün kullanabilirsin... bu forumda bugüne kadar böyle satış yapan arkadaşımı görmedim. insanlarıda üzme çeyizine koy arkadaşım...
Ürünlerin fiyatına birşey diyemem ama şu çeyiz olayları filan yanlış olmuş be hocam.
GP Dynamic MJeT
2008
ikinci el ürün satışında pazarlık olmazsa olmazdır. sıfırını bu fiyata zorlasanız bulursunuz. duruma göre insanlar sıfır alacakları araçlar başında bile pazarlık ederken bu ters tavır ve saygısız üslupla kesinlikle bir şey satamazsınız Fatih bey,çeyizinize koyacaksanız da ilan açmanızın sebebi nedir? Mal sizin,fiyatlar da sizin belirleyeceğiniz şekilde olacak tabii ancak ikinci el ürünlere de sıfır fiyat istenmemeli diye düşünüyorum.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Orjinal Kolçak Fiyat Güncellendi : 130 TL
Ürünlerin Hiçbirine Sıfır Ürün Fiyatı Yazılmadı Hepsinin Faturası Mevcut. Kolçağa Yazılan Fiyat Hatalı Oldugu Goruldu ve Guncellendi. İlanda Pazarlıksız Yazıldı Çunku Ikılı Munakasa Yaşamak İstenilmedi. Israrla Urunlerın Yanına Pazarlıksız Yazdıysanız ve Sizden Israrla İndirim Bekleniyorsa Evet Gerekirse o Ürünler Satıştan Kalkar Satılmaz. Kimseye Saygısızlık Etmek Gibi Bir Niyetle Yazılmadı Hiçbir Söz.Yanlış Anlaşılan Bir Kelimem Olduysada Ozur Dilerim..
Fatih bey ile kolçak için whatsapp dan konuştuk. Gayet saygılı iyi niyetli bir kardeşimiz. Amacı gerçekten yardımcı olmak. Forumda offline konusma ile canlı canlı konusmak bazen fark edebiliyor arkadaslar. Fiyat konusunda da birşey diyemem o onun taktiri.
Kontrolsüz güç, güç değildir !
evocu arkadaşım
halı paspası kargo yapabilirmisin karşı ödemeli
Merhaba bagaj havuzuna talibim bir resmini gönderebilirmisin.
adam satıyor ve pazarlıksız yazıyor, siz adama saygı göstermeyip daha düşük fiyatlar sunuyorsunuz sizinki saygısızlık olmuyor mu arkadaşlar, herkesin bir satış politikası vardır, ikinci el satıyor pazarlık yapmıyor, pahalıysa almazsınız olur biter, kimin saygısızlık yaptığını bence bir kez daha düşünün, hayırlı satışlar.
Geçici Dövme-https://tatfast.com
Halı Paspas (Sıfır) : 30 TL ( Pazarlıksız )
Ürün Murat İpek Beye Satılmıştır. P.Tesi Kargoya Verilecektir. Güle Güle Kullanın.
saçmalık o multimedya nın sıfırını 700 e montaj dahil takıyorlar fiyatlarınız resmen uçmuş hele kolçağa 130 tl istemişsiniz ben orjinal kolçağı sıfır 120 tl ye aldım dilerseniz yeride söyleyebilirim ayrıca kullanılmış bagaj havuzuda bir işe yaramaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri