Hayırlı satışlar olsun. Resim ekleme sansiniz varsa satilma olasılığı daha da yükselir.
Saygilarla
Aracımı sattığımdan dolayı elimde kalan spoiler ve marşbiyerlerim satılıktır. İlgilenenler için irtibat telefonum 05554754676. Renk kodu Egzotik Kırmızıdır. Fiyat pazarlıksız 300 TL'dir. Kargo alıcıya aittir. Herkese hayırlı günler.
Konu Brk54 tarafından (07/06/2015 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar olsun. Resim ekleme sansiniz varsa satilma olasılığı daha da yükselir.
Saygilarla
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic 2011
Malzemelerin resmini Profil resmi olarak koydum. Kadraja sığdığı kadarıyla çekebildim. Resmin orijinalini buraya koyabilmek için başka bir siteye yükleyip url almak gerekiyor sanırım.
merhaba
GP modellere uyumlu mu 4kapı
Ekrem ÖZYILMAZ
İstanbul
GP 1.3 Multijet Dynamic 90HP
Parça alınırken tek kapı falan diye belirtmedik. Konu hakkında bir şey diyemeyeceğim fakat arabamı alırken yaptığım araştırmalarda tek kapı ile 4 kapı arasında uzunluk ve genişlik farkı olmadığını biliyorum. İsterseniz siz bir ölçün bende ölçeyim o şekilde teyitleşelim. Ya da konu hakkında detaylı bilgi sahibi arkadaşlar varsa forumda yorumlarını rica edebiliriz.
Parçalar satılmıştır. Alan kişiye hayırlı uğurlu olsun inşallah. Herkese boş satışlar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri