özelden bi numaranı yazaremısın
Herkese kolay gelsin.
Arabamın üzerinde olan jant ve lastikleri beraber satıyorum. Jantlar 17 inch tir. kaynak çatlak vs yoktur. Lastiklerin diş seviyeleri iyi durumda hor kullanılmadı.
başka jant alacağım için değiştirmekteyim. forumdaki arkadaşlarıma öncelik olsun diye buraya koyuyorum ilk. Fiyat olarakta hepsine 750TL istiyorum. ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.
özelden bi numaranı yazaremısın
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
numaranı yazarmısın goruselım bi ?
Yanlış bildiğin yolda; herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda; tek başına yürü...
Yeni resmi ile günceldir.
8 bijon mu sadece görüntü mü hocam lastiklerin markası nedir bir de taksit şansı var mı görüşmek isterim.
8 bijonlar artık muayeneden geçmiyor.
Çift aplikasyonlu jantların bende muayeneden geçmediğini biliyorum.
Şöylede bir örnek var geçen yıl konuşulmuş.
https://www.sikayetvar.com/tuvturk-hatali-jant
Konu scooby555 tarafından (23/07/2015 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link ekleme
güzelmiş jantlar ama istanbulda olsan keşke bakıp karar verip muhtemelende alabilirdim
hayırlı satışlar
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
arkadslar bu ay içinde 8 bijonlu olan arabamda vizieden gecemedim jantları 1 saatligine degiştirmek zorunda kaldım![]()
Arkadaşlar lastikler şu anda sökülü vaziyette boştadır. ilan günceldir.
Ustad fiyat nedir jant lastik takim mi ?
Yanlış bildiğin yolda; herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda; tek başına yürü...
600tl uyarmı
Jantlar satıldımı duruyormu?
duruyor jantlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri