Teşekkürler
Sen lastiğe basamamışsın galiba veya aldıgın tamir kiti bozukmuş eline değil lastiğe girmesi lazım yapış yapış diye tabir ettiğin malzemenin
Kardeş lastik patlarsa işe yarar köpük , fakat yararsan lastiği bi işe yaramaz tabiki.
Lastik tamir köpüklerinin piyasada yaklaşık 100 çeşidi mevcut. Bu ürünü kullanıp/kullanmadığınız veya hangi markayı kullandığınızı bilemem. Lastik tamir köpüğünü 3 kez kullanıp kullananların yorumunuda aldım ( Kendi sattığımız üründen bahsediyorum Kemal Oto olarak ) bizim sattığımız ürün amerikan patentli bir ürün. 3 defa çividen dolayı yolda kaldım üçündede 15 bar civarı hava bastı tamir ettirmeden çiviyi çıkarıp hava basıp devam ettim. Karşı kapı komşuma eşantiyon köpük gelmiş lastikçi olur kendisi , bana bitane verdi good year markabende kuzenime verdim al sende yok dursun iş görür galiba dedim işini görmedi. aynı ürünün piyasada 10 15 liraya replicası var. Ne yazıkki bizim milletimiz arama motoruna
Süper-X lastik tamir köpüğü yazdıgında en ucuz yerden almayı yeğleyen bir millet olduğu için , replica alıp veya kötü marka alıp ürün açıklamalarına inanıp kullanıcı tavsiyesi almadan , veyahut pazarlamacıların ağız oyunlarına inanıp bu tür ürünleri alıyor. Ondan sonra bir işe yaramadığının söylenmeside normaldir. Kemal oto olarak 1977 den beri sattığımız ana kalem ürünlerimiz mevcut buna benim yaşım bile yetmiyor. Yani bir ürünü alırken hakikaten bilen bi kişiye danışmak çok daha doğru olur. Her lafa herkese itibar edilmemeli bir mal alınırken. Ucuz etin yahnisi ...
https://www.kemaloto.com/super-x-las...i-sprey-pmu136
Yer imleri