Alıntı punto57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar arkadaşlar 2 ay kadar önce aldığım asus Zenfone 6 telefonumu satıyorum yurt dışından yurtdışı versiyonunu alacağım. Bunu hemen satacağım 15 gün sonra istanbuldayım. Sıfırı 800 lira, ben 600 lira nakite verecem cihazı.
Ayrıca yeğenim için 18-19 bin liraya düşük km temiz bir dizel araç bakıyoz. Belki satmak isteyen varsa yazabilir. Belgraddan selamlar.
Telefonun kaydını yaptırmayı unutmayın derim. Yıl içerisinde kişi başı iki adet telefon kayıt hakkı mevcut, havalimanında kayıt bürosu var mıydı hatırlamıyorum ama.

Onun dışında umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz. O bütçede düşük KM yi gözden çıkarmak gerekiyor maalesef Türkiye'deki piyasa şartlarından ötürü, ancak bazen iyi bir fırsat çıkabiliyor, takip edin derim.