Alıntı ESH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ürünün zaten orjinal fiyatı 250₺ ve orjinal kolçağı hiç görmediniz galiba herhangi bir vida vb ile sizin gönderdiğiniz linkteki gibi amator montajı yok , burada ben tartışma çıkarmaya çalışmıyorum fakat yanlış parça ile kıyaslama yapıyorsunuz , ben onu anlatmaya çalışıyorum ...

Fırat Tuna

Fırat Tuna[/QUOTE]

Kardeşim sana tartışma çıkartıyorsun vs demedim. Senin mesajından alıntıladım konu sahibi arkadaşın yapmaya çalıştığı durumu anlatmak istedim. 2 ürün evet farklı da arkadaşı konuya koyduğu kolçak da orjinal diye geçip resmi olmayan bir ürün. Bende buna istinaden onun orjinal ürünüm dediği duruma netten orjinal ürün diye satılan kolçak linklerinden 2 sini koydum. Ayrıca ürüne bakarsan dışardan vidalanan değil konsola oturan tipte bir ürün olduğunu görürsün. Sadece konsola oturan kısmında vida var ve bildiğim kadarıyla orjinal diye satılaları da aynı yere vidalıyorsun. Diğer başka bir tipi konsola kenardan 2 demir inip bağlanıyor.Neticede fiyatı uygun mu uygun aynı mal mı bilmiyoruz. Belki nette 60 70 e satılan ürünü sanayiden 180 e aldı. Malın ne olduğunu bilen var mı yok. Resim koymadan orjinal kolçak diye satış yapılıyor sonra uygun fiyat istiyor. Mesele senlik değil yani kardeşim. Arkadaşın aldığı tavır. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.