hayırlı cumalar günceli.
merhaba
bi hevesle topladığım parçaları kullanamıyacak olduğumdan dolayı satıyorum coiloverları forumdan bi arkadaşa sattım almanyada kendi imkanlarımla getirttiğim orj . fk yaylarım satılıktır.
eylül ayında aldığım 2bin küsür kilometre kullandığım dört mevsim lastiklerimde satılıktır . kışlıklara geçtiğim için temizleyip depoma kaldırdım.
yaylar 290 tl ye mal oldu orj . Türkiyede yok alanlar kendi imkanları ile getirtiyor kafa havada kalma gibi bi derdi yok
laSTİKLERE SAHİBİNDEN 330 TL İLAN AÇTIM FORUMDAN ARKADAŞLARA DÜZ 300 TL YE VERİCEM sıfır gibi.
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
hayırlı cumalar günceli.
cumartesi yok mu yay lastik arıyan![]()
hafta başı günceli 2ürünü alana güzelllik yaparım
lastikleri iş arkadaşıma ayırdım yaylar satılıktır kredi kartı ile taksitli alışveriş yapmak isteyen için
linkteki üünleri alması kaydı ile takasta yapabiliriz
Pioneer DEH- X 2650 UI CD-MP3 Çalarlı USB Girişli Oto TeypOto TeyplerPioneer
Fiat Grande Punto & Fiat Linea Teyp Çerçevesi-13-Teyp ÇerçeveleriCadence
![]()
yok mu yaylanmak istiyen günceli.
Kaç cm yaylar ? Fiyat tam olarak ne göremedim ?
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
hocam yaylar 60 mm-40mm
ön arka
şeklinde ben kendi aracım için aldım kafa havada kalmasın diye fakat yol güzargahım değiştiği için takamadım kutusunda sıfır duruyor 250 tl ye k.k taksitli satış ta açabilirim
yada
Pioneer DEH- X 2650 UI CD-MP3 Çalarlı USB Girişli Oto TeypOto TeyplerPioneer
Fiat Grande Punto & Fiat Linea Teyp Çerçevesi-13-Teyp ÇerçeveleriCadence
linkteki ürünleride alıp yollayabilirmisiniz.
Yani bu mm dediğin bizim 3,5 ya da 5 lik dediklerimize göre 6 ve 4 lük 'e mi denk geliyor. Kafam orada karıştıBu aylık durumum yok ama bir sonraki aya kadar satılmaz ise aklımda
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
güncel TR de yok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri