Hayırlısı diyelimSatılık Grande Punto Orjinal Yay - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 203571249 detaylı foto vs. için de linkten görebilirsiniz.
Hayırlısı diyelimSatılık Grande Punto Orjinal Yay - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 203571249 detaylı foto vs. için de linkten görebilirsiniz.
benim aracımda ben arka orjinalleri pres yaptırdım önlerede spor yay alıp pres yaptırdım gayet hoş bir görüntü elde ettim fakat sekmesi oluyo ben rahatsız oldum orjinale döndüm kısmetse coil yaptırmayı düşünüyorum yaylar satılıktır arkadaşlara yardımcı olurum..
Orjinal yayları bugun Çağatay (byadrenalin) arkadaşımıza sattım. Hayırlı uğurlu olsun![]()
Antalyaya gelirseniz beklerim kardesim.satis sonrasi hizmet
![]()
Konu katip onur tarafından (08/03/2015 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.
soğuk pres şiddetle öneririm konforda hiç kayıp yok.
Arkalar 5 önler 3 cm olunca aynı oranda düşme oldu mu ki ? Yani ben tam tersini düşünüyordum. Ön 5 arka 4 cm olarak. Spor yaylar da genelde yaşanan sorun bu çünkü. Ön arkaya göre daha az düşüyor. İstanbul da nerde yaptırdınız ? Ücret ne tuttu ? Biraz fazla soru sordum kusura bakmayınBir de foto görebilirsem süper olur
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri