Gri olsa tjet jantiyla takas edelimmi derdim
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Orjinal fiat punto jant. Jantlarda kırık kaynak tamir yok. Jantları 1 yıl kadar önce ben boyatmıştım. Yanında rtüş boyasınıda hediye edeceğim![]()
Lastikler ise kumho 2011 üretim. 6mm üstü dişleri mevcut. 205-50-17'dir. 6 kişide binseniz kesinlikle sürtme yapmaz. 50 yanak olduğu içinde konforda fazla kayıp yaşamassınız.
Araç değişikliğine gitmeyi düşünüyorum. 15'' Jant üste para şeklinde takas olabilir.
fiyat : 1400tl
![]()
Gri olsa tjet jantiyla takas edelimmi derdim
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Ama ben etmezdimüste para almak için satıyom aracı satarken adam jantın değerini vermez. Ya jantları satıp 250ye saç jant lastik var onları alıcam yada 15inçlik alaşımlı jantlarla takas edicem
![]()
1400 çook demişsin sıfırı bu para
Jant-lastik 1400 güncel
Güncelllll
grande lere en çok yakışan jant bence,belki birazda take off.
servisteki sıfır fiyatını karşılaştırmayı geçtim bir ara bu jantı bulamıyorduk bile.
Lakin siyaha boyatman olmamış sanki hocam,yine de hayırlısı,orijinal renk olsa ve bende hala grande olsa bir dakika düşünmem![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
güncelll
merhaba kardeşim ben bursadan jantlarını almayı düşünuyorum fiyatta bi yardım olurmu![]()
güncelll
Güncellll
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri