merhabalar, jantlar için uygun fiyat yapabilirseniz alabilirim. lastiklere ihtiyacım yok fakat uygun fiyat olursa onları da alabilirim. teşekkürler
Merhabalar Aracımın Pert olmasından sonra söküpte kullanmadığım kalan parçalarınıda satıyorum.
Aracım full kit 2011 gp di orjinal çiziksiz vuruksuz tamirsiz 5000 km kadar 17'' e geçtiğim için kullanıp söktüğüm jant ve continental yepyeni lastikleri 950 tl
orjinal mp3 çalar teyp ide 250 tl
orjinal 4 adet yaylarınıda 150 tl ye satmayı düşünüyorum . Resimler kısa süre içerisinde eklenecektir.Şimdiden tşk ederim.
merhabalar, jantlar için uygun fiyat yapabilirseniz alabilirim. lastiklere ihtiyacım yok fakat uygun fiyat olursa onları da alabilirim. teşekkürler
Öncelikle geçmiş olsun..Jantları ayrı satmayı düşünürseniz,foto ve fiyat bekliyorum..
punto evo jantlarımı yoksa klasık grande punto jantlarımı? ya bı resım olaydı iyiydi![]()
kardeş geçmiş olsun.
teybin resmini koyabilirsen talip olabilirim.
Merhabalar. Teyp in ilan numarası : Grande Punto 2011 Orjinal Cd Mp3 çalar - Oto Müzik Çalar (Oto Teyp) İlanları sahibinden.com'da - 162182249 teypte sıfırdan farksızdır.Az kullandım zaten soyulma falan yoktur.
Herkese tsk ederım iyi dilekleriniz için Allah kimseye kaza bela vermesin.
Jant,Lastik ve yayların fotoları ve ilanı: Grande Punto 15'' Orjinal Jant continental lastik - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da- Pasif İlan - 162181254 Jantları ayrı satmayı düşünmüyorum şu an aradığım gibi bir araç bulamadığım için aracım yok.Lastikçiye götür getir falan imkanlarım kısıtlı olduğundan şu an için jant lastik takım olarak satmayı düşünüyorum.
jantlar satılmıstır. Teyp ve yaylar günceldir.
Teyp grande 2006 ya uyarmı
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Teyp 150 tl guncellll
s.aleykum. teyp için özelden mesaj attım. görüşmek isterim.
Konu ybabacan tarafından (17/06/2014 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
Tüm parçalar satılmıştır.Tşklerr
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri