fiyat nedir
Arkadaşlar merhaba;
205*45*17 tjet jant ve lastiklerimi takım halinde satıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa görüşelim,185*65*15 veya uygun 16 jantla takas yapabilirim.. Lastiklerim %80 iyi..
''HsK''
fiyat nedir
Valla mesut kardeş fiyatı nedir ne söylerim bilmiyorum,biraz önce karar verdim ve yazdım. Yanlız sıfır fiyatı yanlış görmediysem 2400 tl,lastik hariç.
''HsK''
Halil abı aklında bı fıyat belırlesen daha ıyı olur bence
jantlarda bı sıkıntı varmı kaynak vs.
Lastiklerim %50 ben 1250ye satiyorumtjet jant lastigimi.. Garajdan bakabilirsiniz
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
HİÇBİR SIKINTI YOK UFAK TEFEK SÜRTME VAR O KADAR,LİNKDEKİ JANTLARDAN ARIYORUM.
https://forum.grandepuntotr.com/690621-post1.html
''HsK''
Linki ekliyemedim ya
''HsK''
Halil bey aradığınız jant Take-Off janttır adı. Bulmanız rahat olsun diye paylaşmak istedim.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Abicim sağol be teşekkürler![]()
''HsK''
Bi link eklenmis ondada take off jantları var
sizin jantlar sanırım scirocco jantı diye geçiyor sanırım ama fiyatı bayagı bı ustte tutmuşsunuz.
FALCON SLOT
yok fiatdan alınma haydar kardeş,take-off jantlardan arıyorum bulursam bunları hemen elden çıkaracam..
''HsK''
dostum tjet jantı değilki bunlar![]()
Abi hayırlı satışlar .Aracıma tam düşündüğüm jantı satıyosun.Fiyat nedir acaba? Anlaşırsak yakınım sana 26 UR 338![]()
Jantlar orjinal değil sanırım çünkü t-jet lerin üzerinde çıkan jantlar 15 kollu bu resimdekiler ise 12 kollu ayrıca orjinal t-jet jantlarının yanak kısımlarına paralel iner kollar bu jantlarda ise daralıyor. Herkese iyi alışverişler
Hayırlı satışlar take off puntolara en çok yakışan jantlardır.Sıfırı ocak ayîndan önce 1700 ila 1900 tl arasıydı.Sizin jantlarınızı linea jantı diye biliyorum ama yanılma payım var tabi.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Punto EVO multiair turbo jantı Türkiye'ye gelen ilk 100 evo multiairde var arkadaşın dediği 2400 Tl sıfır satış fiyatıydı ancak satışı artık yapılmıyor bi karede bende gelsin bu janta özel
![]()
Geçici Dövme-https://tatfast.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri