Alıntı seralex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gürkan bey, aslında bende hazır değişecekken hız sabitleyicili olsun istiyorum ancak öyle olunca da maliyeti 500 tl çıkıyor. O yüzden değiştirme işini 1 ay kadar ertelemiştim, sonra bu konuyu görünce 500 tl vereceğime 150 tl ye hallederim hız sabitleyicide olmayıversin diye düşündüm. Ben bi düşüneyim aşağıda halils2 arkadaşımın dediği gibi ali arkadaş 330 tl ye hız sabitleyicili satan yer var demişti eğer öyle birşey var ise 330 tl ye hız sabitleyicili takmak daha mantıklı olacak. Yoksa sizin kol için tekrar görüşelim.

Evet kardeşim daha önce alixx kardeşimle bu konuda konuşmuştuk hız sabitleyicili 330 tl ye satan yer var demişti. Şu sıralar bakımıydı tigeriydi derken çok masraf ettim o yüzden acele etmiyorum değiştirmek için. Değiştireceğim zaman ali kardeşimin dediği yeri bi araştıracağım eğer öyle ise 330 tl ye alırım takmasınıda ali ben yapıveririm demişti. Ben bi araştırayımda ona göre bir yol izleyeyim.

Bende yeni kolu 330tl aldım otodan garantili bozuk cikarsa degişim sözü veriyorlar aklında soru işareti kalanlara örnek olsun rahatlıkla alın bence

Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Rock) 2008 75bg 195,55R16