Hayırlı satışlar kardeşim.
Arkadaslar sadece jantlari veriyorum. Lastikleri vermeyecegim. Takim fiyati 900tl Ankara ici elden veririm. Sadece birinde cizik var 3u tamamen temiz. Bikac foto veriyorum bununla ilgili. Detaylari su an ankarada olmadigimdan gosteremicem.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Hayırlı satışlar kardeşim.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Puntoya yakışan jantlardan biri
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
hayırlı satıslar kardesım sen ne almayı planlıyosun bunları sattıgına gore
Yada opel opc janti. Bunlarda cok hosuma gitti
Konu leomar32 tarafından (21/11/2013 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.
Guncel![]()
Konu leomar32 tarafından (21/11/2013 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar Eray'cığım, fakat resmini verdiğin jantlar bence asla Punto'ya göre değil, bunun için orijinal jantlarından vaz geçme sakın, İtalyan tarzı çok kollu jantlar Punto'ya yakışır, en ideali de 17'', 7''j, 4X100, ET 39-40 ölçülerinde 'race silver' veya 'matte graphite silver' renk OZ Racing Superturismo LM (Le Mans) dir.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (21/11/2013 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir.
Arkadaslar yanlislik olmasin konuyu değiştiremedim fiyat 1500tl ona gore degerlendirin. Ufak pazarlığı var.
yok mudur bi talibi ?![]()
Güncel !
dostum 16" tak
Guncelim guncel
Güncel
Babacan jantlar guzelde lastiksiz fiyat cok geldi jant lastik 1500 olsaydi cok cok rahat satardin
üzerinden S4 ile gönderildi okan atak saygilarimla
Fiat Grande Punto Take Off Jant Takımı
aynen kanki take off lar 1750 tl sıfırı belki bi iskonto daha yaparlar
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri