Alıntı karaelmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar konunun devamı ilanı verir ken tmm lamadan vermişim

Lastık ebatları 195:55:16 lastıkler araca 5 cı ayda takılmiştır ama üretim yılı nedir bilmiyorum jantla aynı ayda kimseyi yanıltmat istemiyorum jantlar brovo aracın jantıdır sıfır alınmiş takılmiştır ben aracı 01.08.2013 de aldım aracı aldıgım arkadaşla halan görüşmekdeyim o orjinal brovo jantı diyo 4.98 veya 4.100 olmalı ölcüleri tam bilmiyorum
Kant lastık araca görsellik olarak cok yakışsada benim gibi takıntılı birine yarana mıyo 5 yanak olmasından yola otoruşüda iyi

İlgilenen arkadaşların degiştirmek istedikleri jant lastik fotolarını cekip atarlarsa karar vermem daha hızlı olcaktır

Satmak son düşüncem cünkü uzun iş aracımda kullanacak başka jant olmadıgımdan satılmiş olsa alıcı arkadaş ben jant lastık alana kadar beklemeli ki oda 1 günlük iş satiş fiyatim 1100TL dir

Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Ronc) 2008 75bg 16 Jant
Parca carca oluyo kusura bakyayın ilanı tam acamadım takas etmeyi düşündügüm jant modelleri kendi aracımın resimlerini koyarken koydum sanıyordum koymamişim

Bu iki jant secenegine takasdır sadece bunlara benzer jant ların resmine bakılıp düşünüle bilir

Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Ronc) 2008 75bg 16 Jant