Kadir bey biz de konunun uzamaması tarafatarız ama sizin mesajlarınızda iddaa ettiğiniz gibi bu ürünün Puntolarla uyumsuz olması gibi bir durum yok yetkili merciilerden öğrendiğimiz kadarıyla.siz bunun aksini idda ederek Berk arkadaşımızın ilanına müdahalede bulunup kafa karıştırıp belkide almayı düşünen arkadaşları üründen soğuttunuz bence en azından hatanızı kabul edip bir özür dileyebilirdiniz...
Ben konuyu anlatamadım galiba,benim amacım arkadaşın ilanını baltalamak değil ki öyle bir düşüncem olmadı olmazda, benim belirtmek istediğim ben bu chipi taktırırken takan yetkili kişi ile yaptığım görüşmeyi buraya dahil etmekti.Ancak arkadaş beni en baştan yanlış anladı ve ben onun sattığı ürünü kötülermişim gibi bir tavır sergiledi ve sizlerinde gördüğü gibi konu seviyesiz bir atışmaya döndü,böyle olmasını bende istemezdim,ama o arkadaş böyle bir tavır sergileyince insanız hepimiz elbette cevabını vermek durumunda kalıyoruz.
AYrıca siz araştırma yaptığınızı belirtiyorsunuz,ben bu işlemi yaptırırken ki konuşulanları söylüyorum.Sonuçta her iki konununda güvenilirliği var, ben bunda özür dileyecek bir durum görmüyorum.Konuyu farklı alana çeken kendisidir, forum dediğimiz paylaşılan bir konu üzerine fikir ve düşüncelerimizi ve yorumlarımızı koymaktır bende bu ilanda onu yaptım, ama arkadaş olayı kişiselleştirdi.
Site yönetimini gereğini yapması için müdalaleye davet edip, aleyhine karar verince kabul etmemek ne kadar adil ????
Bu mesajınızda Berk beyin araştırma yaptığını belirttiğini söylüyorsunuz. daha önceki silinmiş olan mesajlarınızda da yalan söylediğini ve araştırma yapmadığını söylemiştiniz. Bu bile bir özür gerektirmez mi ?
Forum üyesi olarak ve her yüz satış ilanının en az yirmisinde bu tür konular yüzünden gereksiz yere tartışmalar yaşayan arkadaşlar adına bence konunun daha fazla uzamaması için siz gerekeni yapın, arkadaşta satışına devam etsin. bu konuda örnek olsun ve umarım satış ilanlarında aksi yönde elimizde elle tutulur net bir bilgi olmadan yüzde yüz doğruymuş gibi yazılan son mesaj olsun.
Konu tyilgin tarafından (27/09/2013 Saat 13:44 ) değiştirilmiştir.
Peki arkadaşım,konu bu şekilde uzayıp gidecek anlaşılan,en başta yazmamış olsaydım keşke, verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.Herkes hakkını helal etsin...
Benim istediğim ve olması gereken buydu... konu tatlıya bağlandığına göre kaldığımız yerden devam edebiliriz...
Güncel![]()
Pazar günceli...
Güncelll...
Güncell....
Aslında 75 lik araçları 90 lık yapmanın en güzel yolu gibi. 90 lık araç kullanıp yedek parçayı hala 75lik fiyatına alırken 1 litrede yakıt tasarrufu cabası gibi görünüyor.![]()
Zaten 1.3 multijet araçlar için en ucuz yolu performans artışı ve yakıt tasarrufu sağlayan bir cihaz... Benzinli turbo araca geçtim yoksa satmam...
Racechip satılmıştır. İlginize teşekkür ederim.
Alanada satanada hayırlı olsun.
Ne mutlu Türküm diyene.
Güzel bilgiler öğrendim.Teşekkürler
Satılmaması için yapılan tüm baltalama çalışmalarına rağmen satılmıştır.
Konu kapatılabilir.
Ford C-Max 1.6 Tdci Titanium X...
Alırsın Ford Olursun Lord...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri