Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın ilanı açtım ancak nöbetçi olduğum için ilanı takip edemedim bir dolu mesaj atılmış.
Elbette ürün orjinal değil bu fiyata takdir edersiniz ki orjinal olna imkanı yok,zaten orjinal diye hiçbir yerde yazmıyor. Ancak şunu bilmenizi isterim ki replika ürünler çok değişik kalitelerde piyasa da bulunuyor. Öncelikle bazı ürünler (çin malı denilen) sadece şekil olarak benziyor başka özelliği yok hatta bazılarının yazılımları android bile değil eskide olduğu gibi java. Bir kısım ürün daha gelişmiş olsada maliyeti düşürmek adına bazı özellikleri yok yada daha kalitesiz(gps,kamera,işemci vb.)
Bu ürün piyasada ki en düzgün S4 diyebilirim. Orjinali ile ayırt etmek zordur. Örneğin birçok replika üründe GPS kullanamazsınız yada yazılımsal olarak sistem dosyalarında değişiklik yapmanız gerekir, en büyük sıkıntı ise playstore kullanılamıyor çünkü Çinde playstoredan farklı bir yazılım kullanılıyor. Bu cihazlarda bu sıkıntıları yaşamıyoruz. Şunu söyleyebilirim benim kendi telefonumdan (orjinal experia Arc s)daha güzel fotoğraf çekiyor. Tabi şuda bi gerçek kimse malım kötü demez en güzeli özellikle Ankara da bu konuyla ilgilenen bi forumdaşım varsa ona bizzat gösterip denetmektir. Dışardan bi göz daha mantıklı değerlendirebilir.

LT18i cihazımdan 2 ile gönderildi