Hayırlı satışlar, Geri mi alsam senden jantları
Elimde 17" olsa takasa giredim.
Eski jantlarınla takas düşünürsen görüşelimDaha üstüne +5000km yaptım yapmadım..
Arkadaslar evovs dynamic jant ve lastiklerim satiliklir fakat sadece takas ederim 16 veya 17 jant lastikle ozellikle beyaz olursa daha sicak bakqrim jantlar cizik yoktur lastikler continentaldir durumu cok iyidir ayni ayarda jant lastik istiyorum dusunen arkadaslar istambul ici takas ederim harici satilik degildir sadece takas degisim islemi babama ait olan tamirhane de halletme imkanimiz mevcuttur jantlarin ortasinda damla sticker abart logo mevcuttur ilgilenenler uye garajinda resimler mevcuttur 35 ap 9572 die konu basligi ile ilgilenenler ozelden pm atmasini rica ederim....
my punto evo 34 be 6047
Hayırlı satışlar, Geri mi alsam senden jantları
Elimde 17" olsa takasa giredim.
Eski jantlarınla takas düşünürsen görüşelimDaha üstüne +5000km yaptım yapmadım..
yok ben almimsadece kafam yatan 16 17 temiz olursa oda ısrarla değil cünkü jantlarımdan memnunum konforu vs
cok ta tatlı duruyor basınca yere
![]()
my punto evo 34 be 6047
Eğer elindekileri satarak, 17 alacak olursan görüşelim![]()
olur sadece yazdım burayaolurda aklımda ki jant düşerse takas edicem düşmesse bu jantlara devam cünkü kar lastiklerimde var ekstradan bu jantlara uyan onlar elimde patlıcaksa aklımda ki jant için patlasın
![]()
my punto evo 34 be 6047
17 beyaz jant lastiklerim var 205/45/17 resimler koyarsan iyi olurdu
https://forum.grandepuntotr.com/uye-...ap-9572-a.html
jantlar için yukarıdaki linkten bakabilirsiniz
my punto evo 34 be 6047
Aksam guceli
Arkadaslar 16 17 den 15 e gecmek isteyenler tekliflerinizi pm atmanizi rica ederim
my punto evo 34 be 6047
Guncel
my punto evo 34 be 6047
güncel
my punto evo 34 be 6047
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri