günceldir..
Arkadaşlar merhaba,yeni aldığım NAVİTECH DTV-7500 marka teybimi satıyorum,satma sebebim kız arkadaşımın bana almış olduğu ALPİNe marka indash teyptir,kimsenin aklına acaba şumuvar bumu var diye bişi gelmesin..teyp NAVİTECH DTV-7500 modelidir ve çiziksiz,gıcır gıcırdır..1,5 sene daha garantisi vardır,kutusuyla beraber alıcıya gönderilecektir..teybin özelliklerini nette ararsanız bulabilirsiniz.geri görüş kamerası navigasyon tv vb.Ben çok memnundum ama gelen teyp bundan tabiki daha iyi bunu kabul etmek gerekli..NAVİTECH DTV - 7500 teybim için belirlediğim fiyat uygun ve pazarlık payı yoktur.şehir dışı olursa kargo ile gönderilebilir,alıcıya şimdiden hayırlı olsun..
sahibindende ilanı vardır : https://www.sahibinden.com/ilan/yede...9163416/detay/
fiyat:300 TL 'dir..
Konu EMK tarafından (22/03/2013 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: güncelleme
günceldir..
hayırlı satışlar ihtiyacı olan kaçırmasın
Bana ozelden numarani atarsan
güncel..
ne kız arkadaşlar var ya rab![]()
hayırlı satışlar ufuk abi
Sen o kızla evlen Ufuk![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hacı önerilerinizi dikkate alacağım söz veriyorumbu arada teyp rizeye yar oldu bilginize,saygılar
![]()
oo hızlı gitmiş hayırlı olsun hadi
Ben Ufuk'a ilk sayfa dönmeden satmıştım oda Rize'ye ilk sayfa dönmeden vermiş. Sevindim.Alana da satana da hayırlı olsun.
aynen öle oldu burak,sayfa dönmeden teyp döndühayırlısı olsun inşallah güle güle kullansın alan arkadaşta..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri