Güncel...
Güncel...
Güncel
Jant Kapakları Güncel...
**Jantları Kış Başında Jant+Lastik olarak yeniden satışa koyacağım.
bu kapakları alsam göbekleri kırmızı logo yapabilir miyim?
Eğer elinizde varsa tabikide
Çift taraflı yapışkan bantla tutturuluyor zaten bu göbekler, mavileri sölüp, kırmızıları takabilirsiniz.
Ben internetten göbeksiz bir takım kapak almıştım zamanında, yetkili servisten de bir tanıdık vasıtasıyla göbek ayarladım, sanayide arkadaşımın servisinde de çift taraflı sağam bir bant ile yapıştırmıştım.
Konu celenlee tarafından (22/07/2013 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir.
bana aslında iki kapak lazım,diğer ikisi orjinal.göbek baktım netten takımı 22lira +.kargo.bi de bunlar jant göbekleri ,jant kapağına uyar mı?
şu sizinkiler keşke kırmızı logolu olsaydı
Göbek büyüklükleri aynı diye biliyorum, eve gidince ölçerim.
Fotolara baktıysanız, 2 tanesinde çok küçük kırıklar var. 2adet lazımsa eğer, tavsiyem önce kırıklı olanları en çok sürttüğünüz lastiğe takın. Kırılınca canınız sıkılınca diğeri ile değişirsiniz.
Ben elimde yedek kapak tutuyorum kendim için. Sağ arka tekere en kötü jant kapağını taktırdım korkusuzca sürtebiliyorum(Tabiki de sürtmemek için özen gösteriyorum.)
Eski göbekleri naptınız? Yolda mı düştü kapaklar?
arabayı aldığımda zaten ikisi yan sanayi kapakmış.bi iki sürtünce kırıldı zaten malumunuz.sonra bir takım yan sanayi kapak aldım,şu an sağlam ama aralarında bariz görüntü farkı var.bunların göbekleri çıkartma zaten..asıl beni rahatsız eden bu kapaklardan gelen ses.tünele falan girince yada cam açık uzun yola gidince çok ses yapıyor.orjinal kapaklarda tık yok,ayrıca sürtmelere karşı çok dayanıklı.
Aynen ben de tecrübe ettiğim için neler hissettiğinizi biliyorum
Sayfa başındaki mesajda benim çakmaların fotoları var, bir ara öyle bir ses verdi ki, aks bilyesi bozuldu sandımSonradan orjinal kapak buldum da onları taktım. Çok şükür sorun kalmadı.
Bu satıştakileri de, bir jant değişiminde forumdan bir arkadaştan almıştım.
benim de geçen sol arkadan bi gicirti geldi,serviste usta çakma kapaktan dedi ,inanmadim adama.adam plastik kelepceyle sıkıştırınca ses gitti,mahcup oldum.
velhasıl,ben bu göbek işini halledebilirsem sizin kapaklari dusunuyorum.
Bence rastgele bir yetkili servise gidip çıkma istenebilir, adamlar çıkarttıkları parçaları biriktiriyorlar, jant kağağı kırık olana orjinal jant kağağı takıyorlar, göbeğini depoya atıp, kırık kapağı çöpe atıyorlar.
Ya da bir kenarı hafif kırık olan davlumbaz, kasko tarafından değiştiriliyor, servis çıkan davlumbazı bir kenarda bekletiyor ihtiyacı olan olursa diye. Ya da kendi araçlarında kullanıyorlar. (Malum çalışanlara indirim yaptıkları için, servsi çalışanlarının bir kısmının araçları FİAT oluyor)
SATIŞ İPTAL
Jant+Lastik+Kapak Olarak yeniden satışa konacaktır..
yanlış ilana yazdım kusura bakmayın
khgg
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri