murat hocam farlara ne kadar istiyorsunuz?
siyah tabanlı sis farı sağ :60 tl
kırmızı fiat logo orjinal :50tl
altı kırmızı üstü siyaha boyanmış orjinal logo :30 tl
3 adet kırmızı jant göbeği:30tl
bir takım T-Jet sporttan çıkma farlar.
fiyat 175 tl.
GÜNCEL....
Murat Hocam Geçen gün mesajlara bakarken bir torosa arkadan bindirdim. Torosta hiçbişi yok. Benim arabadada bişi yoktu sözde. Sonradan farkettim esnemeden dolayı tamponun boyası çatlak çatlak olmuş. Yakından bakınca belli oluyor. Farlarında ayakları kırılmış. Yapıştırdım ama oynuyor far içime sinmedi. Sorun benim farlar siyah tabanlı. Seninkiler kromdur. Onları açıp siyah yaptırmak lazım. Falan filan derken astarı yüzünü geçecek. Fun farı bulmam lazım. Yada sizin oralarda farların içini karatcak imkan varmı acaba? karartıpta yollayamazmısın
biliyorum çok şey istedim
imkanın olsa sen far takımı almaz bunları satmazdın
![]()
Konu Ziyaretçi048 tarafından (30/11/2012 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla
Murat hocam kaça karartıyormuş bir soruver ona göre anlaşalım seninleAngel far almayı düşünüyordum valla
Teşekkürler Murat bey ama baya tuzluymuşBen ön tampon sökme takma dahil 100 liraya yaptırdım ankara mega stopta. Adamın önüne farlar gelicek 100 lira istiyor. Çok istemiş . Alt tarafı farları fırına sokacak yada ısıtacak içini boyayıp silikonlayıp bırakacak. vaktim ve imkanım olsa uğraşacak 1 saatlik iş
fun farlarına talibim.. 500 tl vereyim..temizmi kimden aldın![]()
satarız ayıp ettin. istediğin parçaların listesini yap.. sökeyim göndereyim![]()
Aslında Abarth logosu lazım bagaj için ama, şu kırmızı siyah logo bagaja uygunsa alabilirim Murat
Grey Goose ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri