Jantlar çok güzel hocam, keşke 45 yanak lastik taksaydınız belki bi nebze rahatlatırdı aracı.
17 jantlarımı ve lastiklerimi Bartının yolları berbat ötesi olduğundan 15 veya 16 jantla takas etmek istiyorum. Jantlar İtalyan malı Toora markadır.. Kesinlikle araba ne kadar yüklü olursa olsun sürtme yapmıyor..Jantlardan sadece bir tanesi yanaktan düzeltme geçirdi. Bir kerede 4 üne temizlik boyası attırdım. Lastikler 15 gün önceki muayenede 5.7 mm çıktı.Diş derinliği güzel.Yol tutuşu iyi . Hiçbir virajda arabanın kayma yaptığını hissetmedfim.. Lastiklerin 3 tanesi petlasın yan markası starmaxx bir taneside eskisini yardığım için başka marka. Deseni hemen hemen aynı v kanal hepside.. 15 veya 16 siyah renk çelik jant lastikle takas olur.. Yakın çekim resimler yok ama dileyene ayrıntılı resim çeker yollarım..
![]()
Jantlar çok güzel hocam, keşke 45 yanak lastik taksaydınız belki bi nebze rahatlatırdı aracı.
jantlar gerçekten çok güzel hayırlı takaslar...
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
jantlar çok güzel hayırlı takaslar.
15 çelik jant tavsiye etmem kötü duruyor 15 düşünüyorsanız sac janta dönün derim
çelik janttan vazgeçmem derseniz de 16 iyidir,hele siz bu 17 güzel jantlardan bi anda 15 e düşerseniz attan düşüp eşşeğe binmiş gibi hissedersiniz![]()
mesajda attım benim eski jantlarımı begenirsen paslaşalım abi
bende farkındayım ama 1 yıldır 2 kez rot başı 1 kez z rot bir kez direksiyon kutusu tıkırtı burcu bir kez amortisörler değişince ve hala şuanda hafiften uzaklardan tıkırtı gelmeye başlayınca nefret ediyorsunuz jantlardan. Bana kalsa lastik bile takmayacam zaten 19-20 inçle gezecem ama Bartında her yer köstebek yuvası doğalgaz çalışmalrından ötürü... lanet ettim arabadan zevk alamıyorum
Hayırlı satışlar jantlar çok güzel duruyor
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri