güncel
arkadaşlar resimdeki könig marka17 inç orjinal alman malı jant
roadstone marka 205taban 40 yanak 7000km kullanılmış sıfır ayarında lastik satılık
__________________________________________________ ___________________+
,,,,,,............................................ ........,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.......1100 tl
yaylar tek başına da satılıktır.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-4x100-fiat-punto-linea-megane-honda-jant-lastik-v-yay-pismn-olma-104537417/detay
kendim orjinal lastikleri temin ettim şuan kargoda o yüzden f,yat düşmüştür ilgilenen arkadaşlar pazarlık ve detay için 505 235 60 08 den ulaşabilir,,i
sahibinden com ilan no:102721969
![]()
Konu firari83 tarafından (12/11/2012 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: fiyat ve detay güncelleme
güncel
Fiyat biraz yüksek değil mi?
Hayırlı satışlar iyi güzelde o lastiklerle o fiyata biraz zor desek![]()
Hayırlı satışlar
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
evet arkadaşlar
orjinal alman malı yay ve jantlar
+
jant 2000 tl
yay 250 tl
lastik 800 tl
(burdaki fiyatlar alınan fiyatlardır/ satış fiyatım üçüne birden 1300 tl dir)
ve lastikler daha 10 bin km bile kullanılmamış
pazarlık payı mutlaka var.
ilginiz için teşekür ederim...
Konu firari83 tarafından (26/10/2012 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: fiyat konusu netleşmiş parentez içinde açıklama eklendi
güzel jant hayırlı satışlar
yay ne yayı?
kaçlık marka vs?
herhangi bir işlem var mı?
fk için baya istemişsiniz
hayırlı satışlar
Gayet uygun fiyat. Kaçmazzz
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
evet fiyat uygun. hyrlı satıslar
..::güncelia
Konu firari83 tarafından (29/10/2012 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: şekil olsun:)
benim pek tarzıma uygun gelmedi ama fiyat uygun ....hayırlı satışlar
arkadaşlar resimdeki könig marka17 inç orjinal alman malı jant
roadstone marka 205taban 40 yanak 7000km kullanılmış sıfır ayarında lastik
ve fk marka almanayadan özel siparişle getirilmiş 3,5luk yaylar üçü bürden satılık
__________________________________________________ ___________________+
,,,,,,............................................ ........,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.......1200 tl
yaylar tek başına da satılıktır.
kendim orjinal lastikleri temin ettim şuan kargoda o yüzden f,yat düşmüştür ilgilenen arkadaşlar pazarlık ve detay için 505 235 60 08 den ulaşabilir,,i
sahibinden com ilan no:102721969
![]()
güncelll...
bu da cumartesi günceli olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri