Düşüncelere sizin gibi bende saygı duyuyorum. Haklısınız. Genç bir arkadaşımız, başta bende "bu nerden çıktı böyle" dedim. Sonra özelden mesaj attı. Konuyu konuştuk, demek istediklerini, başta yanlış anlaşıldığını dile getirdi. Genç olduğu içinde sonradan yaptığı poliscilik, kapak meselerine diyecek birşey yok. Haklısınız. Yaptığım ve yapılan bazı yorumlar neticesinde neden ve nasıl olduda parladı bilemiyorum bu yorumları yaptı. Otokontrol sistemi tabiki çok önemli, yeni yetişmekte olan bir arkadaşımız, bu tarz hareketlerinde ona destek olup doğruyu bulmasını çalışmamızda lazım. Yok sen böyle dedin hadi git, vay sen bunu dedin yallah... Nereye kadar.
Tabiki forum yönetiminin kararıdır. Saygı duyarım. Cezalı üyeler kısmında "defalarca uyarılmasına rağmen" yazıyor, daha öncede vukaatları varsa ona birşey diyemem. Sizede saygısızlık yapıldı farkındayım. Mesajlarında abilik yaptığım için teşekkür etti. Belliki bir yol gösterene ihtiyacı var arakdasımızın. Adı üstünde genç.
Konunun daha fazla dağılmaması adına. Takdir forum yönetimindir ki kararını almış ve uygulamış, saygı duyuyoruz.
Size karşı herhangi bir cephe alma tarzında davranışlarım yoktur belirteyim, sadece hatasını anlamıştı o yüzden bukadar üsteledim.

Kesinlikle tanıdığım eş dost akrabaam değildir
Keyifli forumlar.

Yer imleri