Hocam normal ampul değil siyah plastik komple yok. Vizontele gibi oldu :)
Printable View
Arkadaşlar herkese merhaba,uzun bi aradan sonra aranızdayım.2010 Punto evo ile aranıza tekrar katıldım.Fakat bir sıkıntım var,sağ far camında çatlak var ve vizeden geçemedim.Elind olan satmak isteyen varsa bana ulaşırsa memnun olurum,yada bi önerisi olan varsa yardımcı olabilirmi bana,saygılar.
İsteyene bir kaç tırnağı tırık ön panjur, 3 adet yan sanayi jant kapağı ve %25 sertleştirilmiş orjinal grande punto amortisörlerini gelip almak koşuluyla hibe edebilirim.
İhtiyacı olanın işi görülsün depo da duracağına.
Not: ürünlerin hepsi kullanılmıştır. Parayla satmıyorum onun için ricam durumları nasıl diye sormayın. İhtiyacı olan gelsin alsın.
Ulaşmadı mesajınız. Buradan ulaşabilirsiniz.
Keremozdonmez@gmail.com
Panjur ve amortisörler verilmiştir. Jant kapakları günceldir.
merhaba punto ailesi ben Gp alarak araniza yeni katildim aracta tabi yeniyim araç düşük oldugu için zorluk cekiyorum araci yuksettecem bunun için bana yüksek helezon ve sor ön far kırık hibe etmek isteyen arkadaslar varsa mutlu olurum 2006 model dizel
orjnallerden kesilmiş die biliyorum
Herkese merhaba. Grand punto veya evo jant kapağı hibe edebilecek veya cüzi bir fiyata fabrikasyon çık ma çelik jant temin edebilecek birisi olursa çok minnettar kalırım.
Merhabalar, 2007 gp'ya difüzör arıyorum , verebilecek arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim teşekkürler
Arkadaşlar punto sol ön (şöför kısmı) tarafın halı paspasına ihtiyacım var. Vermek isteyen olursa alabilirim. Bir tek sol ön halı paspasa ihtiyacım var. Elinde olan varsa, yardımcı olursa şimdiden teşekkürler.
punto yolcu tarafı güneşlik lazım. Aynası olan modelden. Vermek isteyen arkadaştan alabilirim.
Ön ve arka tampon lazım. Boşta bekleten varmı.
Güncel
Sol ön paspas ve bagaj havuzu güncel
Uzun zaman önce turbo arıza yaptığı için değişmişti. Çıkan eski parça kutuda unutulmuş halde duruyor. İşe yarar mı bilmiyorum ama isteyen olursa verebilirim. Eskişehir'deyim.
@ocean_1919
1.3 multijetin turbosu değişmişti.
merhaba arkadaşlar orjinal dizel 2006 punto helezon yay arıyorum üzernde spor yay bulunmaktadır değiştirmek isteyen : yavuzs52@.com adresine mail atarsa sevinirim
Merhabalar önler için dizel 3.5 cm lik yay arıyorum.
Aracımı yeni aldım ve öğrenci olduğum için pek bir şey yapamıyorum açıkçası arabada baya boştu
Ön panjurda diş kırıklarım var
Bu baya zor denk gelir ama arka kapı basamak plastiklerin öne kadar çatlatmış iki tarafıda tesisatı söktürürken eski sahibi elinde fazla olan varsa bunu satında alabilirim
Silecek motorum bozuk orjinaline 100 kusurat istediler elinde fazla olan veya uyumlu başka motor bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Bunun dışında gündüz farı olur f1 çakar olur zenon olur her türlü yardıma açığım elinde fazla olanlar benle iletişime geçerse çok teşekkür ederim iyi alışverişler :):):):):)
Sol ön paspas ve bagaj havuzu güncel
senindemi paspasta sıkıntın var ustam ayağımın altında toplanıyo bildiğin sol ön
ben sılecek motorunun orıjınalını saka gıbı ama 35 tl ye bulmustum 1 sene once fıatın cogu modelı ıle aynı cıft cıkıslı bence bıraz daha arastır daha ucuza olmalı
slm teyple ilgili son durum nedir ?
merhaba arkadaşlar hayırlı günler elimde 2008 gp den çıkma radyatör fan motoru mevcut motoru arzalı kasası fan kolları ve bilyaları sağlam bi arkadaşımız arıyordu ama bulamadım lazım olan varsa yedek parça olarak yardımcı olabilirim ...
Selam gp halı orijinal paspas iyi durumda ücretsiz ihtiyacı olana hediye