Grande h7 evo h11
Printable View
Grande h7 evo h11
arkadaşlar elinde fiat mavi ön arka logo olan varsa pm atabilirmi teşekkürler
Bende var hocam.
Grande Punto sol Ön kapı orjinal hoparlörü mevcut isteyen alabilir
Sağ sol aynı galiba
merhaba, kolçak taktırdığım için el frenini etrafındaki parça boşa çıktı lağzım olana gönderebilirim.
selam arkadaslar
arcımın teyp tusları silindi ve mute tusu takılı kaldı suan ses tusu hariç hiç bir tusu calısmıo (direksiyon dahil) tek radyo kanalı dinliyorum :(
üzerindeki teyp mp3 calmamaktadır.
tuş takımı ve ya mp3 calan orjinal teypler uyuyorsa almak için aramaktayım bilgisi olan arkadaslar varsa mesaj beklerm
yer : denizli
Arkadaslar arcelik 37 ekran tuplu tv var tertemiz kumandali lazim olan varmi cevresinde fakir fukara ihtiyaci olan
Jant kapağım yok arkadaşlar :(
Arkadaşlar bana panjur ve amblem lazım elinde olan arkadaş var mı?
merhabalar elinde fazladan temiz vites topuzu olan varmı 6yeni aldığım aracımınki baya aşınmışta. ücretlidee olur uygun olduktan sonra.
Güzel konu
İzmir de kırmızı amblemi olan var mı ?
iyi günler punto ön arka kapı hoparlörleri olan arkadaş var mı aldığım adam hepsini sökmüş ses yok arabada :)
birde ön arka fiat amblemi varsa değişik bir amblem takmış aldığım kişi arabayı bilemiyorlar bu ne marka diyorlar :)
Arkadaşlar orijinal CD çalar lazim 0532 6503374
Bende yeni üye oldum sayfanıza açıkcası eskiden başka forumlarda Ankara Temsilciliğide yaptım fakat bu güzel bir aktivite ve paylaşım ancak tabii ki süistimale oldukça açık..
Benim aracımda önceki sahibi halı paspaslardan sürücü tarafında olanı kaybetmiş üzerine lastik paspas koymuş.. Eğer ki sol sürücü tarafının paspasından bulursam bende lastik paspaslarımı vermek isterim.. Şahsen lastik paspas oldum olası sevmem.. Herkese iyi forumlar dilerim.
Doğrudur ama kauçuk hoşuma gitmiyor benim halı daha hoş duruyor gözüme bulabilirsem eğer ne ala bulamazsam bi tane halı alıp overlok yaptırıp kullanıcam.
ben aldım halı paspas 30 tl gayet güzel kışın kauçuk kullanıyorum yazın halı paspas kullanıyorum
Hayirli aksamlar elinde grande punto arka mavi logo olan varmi?
Evet arkadaşlar halı paspaslarıma kavuştum bugün sonunda isteyen olursa kauçuk 3 adet paspası verebilirim..
bana aux girişi lazım bir türlü çözemedim :) ben cd tuşuna çift tıklayınca aux yazısı çıkmıyor. bilgisi olan var mı
Kirmizi direksiyon logosu olan arkadaslar varsa almak isterim. Ucretli ucretsiz nasil isterlerse :)
Ya da nerde bulabilecegim konusunda yardimci olmak isteyen olursa memnun olurum.
Merhaba,
Elimde ufak bir arızası olan silecek motoru vs. var.
Kışın sağ ön kapı cam arıza yaptı, aciliyetten dolayı Birmot da yaptırmak zorunda kaldım. Aslında kırılan ufak bir plastik parçaymış, tamir edilip kullanılabilir sanırım.
Kaç aydır bagajda duruyor, ilan vermeye üşendim
İhtiyacı olan varsa kargo ile gönderebilirim ya da Ankara içi gelip alabilirsiniz. Eryaman - Sincan civarındayım.
ARkadaşlar Merhaba
Sol Cam krikosunda resimde görülen parça kırılmıştır. Diğer tüm parçaları bi şekilde temin ettim. Fakat tek eksik parça resimdeki parçadır. Biryerlerde bir köşede olan var ise memnun olurum.
https://i.hizliresim.com/n7XvWB.jpg
İki ilan aşağıdaki cam krikosu ilanımı silemiyorum ve düzenleyemiyorum. Pazartesi günü krikoyu başkasına gönderdim ama ilanı kaldıramıyorum, düzenle butonu görünmüyor.
Arkadaşlar merhaba, bana plaka lambası lazım sanırım çaldılar yada düşmüş elinde olan arkadaşlar varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.
Benzinliklerde 1 2 tl birsey isterseniz bir bakın ysfigo
1.3 m.jet, 75 bg, lounge , esp paket, sporkit, skydome,hifi ses sistemi
arkadaşlar elinde orijinal 15 inc sac jant kapakları olan var mı ? kırmızı armalı olandan.
arkadaşlar elimde kemal oto dan aldığım ön arka abarth logolar var kırmızı orjinal logolarla takas yapmak isteyen olursa görüşebiliriz.