Antalya'lı bi ustadan sadece şase olarak satın aldık gerisini kendimiz yaptık aracın işte silecekleri aynaları tampon ön mazgal kafamıza göre herşeyini yaptık ettik.Bundan 5 sene kadar önce.
Ondan sonra ruhsat işi olmamıştı ama tam nedenini hatırlıyamıyorum.Motorla alakalı idi sanırım.Bunun egzotik kırmızısını düşün aynısı yaniYiğenimin sünneti ve 1 2 özel gün dışında kullanamadım bile.Araçta ön uzun, arka yok
2 kişilik.Biz 4-5 tane yapıp rent a car yapmayı planlarken 1 tanesine bile ruhsat alamadık.
Şuan Güngören Bağcılar san. sitesinde yatıyor görmek istiyen var iseKırmızı içi sarı deri döşeme komple.Aynalar magirus mesela
Ön mazgal komple nikel kaplama ve el işçiliği hat safhada.Motor dandik sadece işte 1.4 şahin.
Gerçi deneme amaçlıydı ama olmadı işte.
He farlarda 1302 ww du sanırım![]()
Konu Ziyaretci040 tarafından (16/11/2012 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
palio weekend aracın fiat logosu yolda düştü ondan istiyorum
clio symbol de bir arkadaşın çamurluğa çarpıp kaçmışlardı ondan kırılmıştı
yayı da aynı şekilde bi arkadaşa istiyorum ama ona bi daha sormam gerekio
hmm bedelsiz olarak başka bişiler vardı evde onları versem olmaz mıyeni taşındık çünkü bi sürü bişiler çıktı evde işe yarayacak bişi olursa akşam ya da yarın sabah koyarım buraya
![]()
adamın ömrünü yer burak bu nası topladın bu kadar parçayı da yaptın bunu. projesi falan olmadığı için vermemişlerdir belki ruhsatı.
Araba dışı fiber teknelerle aynıKalıpları var adam döküyor.Astarlı şekilde gönderiyordu o zaman sen istediğin renk yapıyordun.Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir kaç model vardı.Üstteki kaporta ve şase olarak geliyor gerisini sen yapıyorsun aslında çok zorluğu yoktu sadece 3 kişi falan uğraştı araba ile o yüzden 6 ay gibi bi zamanda toparlandı.Dediğim gibi neden ruhsat alınamadığını tam hatırlıyamıyorum geçmiş zaman , motor ile alakalı diye anımsıyorum.
Görüntsü inanılmaz , al çık ferrari ile yanyana olsa benim daha çok ilgimi çeker.
Yiğenin sünnet düğününden falan kalan resimleri bulursam şayet koyarım
Bu arada ustalar 3 kişiydi geri kalan malzeme tedariği sağda solda yaptırılıcak işlemleri ben kovaladım sadece.İşte nikel kaplama ne biliyim gidip ayna alma falan filanAma bende ileride kendim yapmak isterim inanılmaz eğlenceli birşey.
Konu Ziyaretci040 tarafından (16/11/2012 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.
osram ın punto evom üzerinde gelen park ampullerini verebilirim 2 çift osram cool blue paketinde ama normal bildiğimiz sıcak beyaz renk ampuldür. yani sarı diyebiliriz. ankara içi elden teslim verebilirim kargo ya da ptt kargo ile yollayabilirim
özelden yazdım =)
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Selamün aleyküm Hocam Bana Tuş Takımı Lazım Varsa Elinizde Mesajlarınızı Bekliyorum(
Bu arada akvaryum iç filtresini istedim paylaşıcak kişiden.Yavuzdan aldığım akvaryumu yavruluk yapıp daha büyük bi tane edindim.100x40x30 ebatlarında. Çiklet beslicem![]()
iyice sardin bu akvaryum isine hee.. yakinda odaya havuz kurdurcan diye korkuyorum![]()
Kendi adıma lüleburgazlı'dan akvaryum motoru bekliyorum.Pmden konuştuk bugün kargolıcakkkkkkkkkkk.![]()
arkadaşlar teyp çerçevesi olan var mı?
Yakışmış![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri