Haftaya yapacağımız buluşmada inşallah benim vereceğim ve alacağım opsiyonlar kalkacak ortadan :)
Printable View
Haftaya yapacağımız buluşmada inşallah benim vereceğim ve alacağım opsiyonlar kalkacak ortadan :)
sayfanın yarısı senin olum :)
hahahaha :D
bi kitap bi karbon be üstüne laptop çantası ve gizli kamera vericem :)
Burak abi sende unutturma kamerayı ya geçen buluştuğumuzda unuttum getirmeyi
Ben aldım dedim ya önemli değil sürekli buluşuyoruz nasılsa :D
Ben istemiştim ama bende istemiyorum artık talip olabilirsin :D yarın hallederiz bizim işlemleri :)
Yav şimdi baktım da kaliper kapaklarını veren arkadaş Balıkesir'deymiş. Aynı ilden olan birine lazım olur belki. Ben kargo parası verene kadar alırım burada satan bir yerden. Balıkesir'de olan bir arkadaşımızın/abimizin işini görsün :) Ben de vazgeçtim duyduk duymaduk demeyün... :D
kaliper kapakları sorun oldu :D
Her talip olan vazgeçiyor :D
İngilizce kitaplarını Porque nickli mehmet aliden aldım dün itibariyle bilginize :)
Kitaplar gideceği kişiye ulaştı burdan mehmet aliye tekrardan çok teşekkür ediyorum..
çıkma ayna kapagı olan varmıdır :)
Elimde iki adet çift duylu turuncu ampul var isteyene yollarım.
Çift duylu işimi görmez derseniz gider normal tek duylu turuncu ampulle değiştirir onu yollarım :)
https://c1303.hizliresim.com/17/3/kqgnp.jpg
Eyvallah muhterem :D
Hem kendime hem babama almıştım, internette okuduğumda epey güçlü olduğu amerikan park gibi yandığı yazıyordu. Dedim parklarda aynı şekilde güçlü yansın ama uymuyormuş ne bana ne babamın arabaya :D
Babamınkileri yarın değiştiricem, bunlar kaldı elimde veriyim işine yarayan olursa.
Ben amerikan park yaptırdığım sırada bunları aldığım yer kapalıydı yaptırdığım yerden aldım uyan ampulleri.
Seat forumundan bi arkadaş yazdı kaliteli ampul taktırsaydın falan diye, ondan rica ettim bildiğin iyi bi ampul var mı diye hangisi daha iyidir diyerekten ondan gelecek öneriyi bekliyorum sanada yazarım :D
Yakıt fiyatları amerikadaki gibi olsa şimdi atlar gelirdim işimiz bitincede yarın 17,00'de kocaelide dersime girerdim :D
günceliz beyler.
Yaaa hiçmi bana uyacak bişey çıkmaz :D
Sent my iPhone using .
H. KURU
iyiymiş :D
Bende sis farı istiyorum :D
Bu ne len siparişmi vereeeyoonn :)
ehuehuehu....
Üstündekileri çalarım :D
Kullanılmış yada kullanmak istemeyipte boşa çıkan crus kontrol alabilirim:D
Sent my iPhone using .
H. KURU
güncel.
arkadaşalr bijon anahtarı lazım bana bulamıyorum bi arkadaş var demiş mesaj attım ama hala dönmedi
not: istanbuldayım