olur kardeşim gönderirim bana unuturmayında özelden ulaşın bana ben nasıl isterseniz öyle göndereyim size..
Printable View
olur kardeşim gönderirim bana unuturmayında özelden ulaşın bana ben nasıl isterseniz öyle göndereyim size..
Evet sis kapaklarına benim ihtiyacım var, opsiyonlamanız mümkün mü?
Teşekkürler Harun kardeşim ilgin için:)
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
ne demek kardeşim rica ederim ... inşallah dediğim gibi yarın gönderirim ararım seni umarım bi işe yarar :)
ben aracım için cam rüzgarlığı ve farlara xenon sislere ise beyaz ampüül istiyorum bedelsiz olmasada olur ihtiyacım var elinde olan varsa bana ulaşırsa sevinirim...
mesajlar güncellenmiştir, kontrol etmenizi rica ederim. herkese teşekkürler.
Bu konu süper oldu. :)
teşekkürler :)
sıcak sıcak :)
Harun beyin opsiyonlu olan ürünü bulamadığı için gönderemiyor. İlk mesajdan silinebilir.
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Mustafa bey ürün ne ne arıyorsunuz?
Sent my iPhone using
Selam arkadaslar 2008 tarıhlı elımde 4 tane yazlık lastık var(175/65/15) yazlık lastıklerımı 16'' alacagım ıcın ıhtıyacı olana verebılırım lastıklerde cıddı sorun yok ama kullanılmadıgı ıcın bıraz catlaklar mevcut...
Arkadaşlar, dehşet-i devran güzel bir konuymuş bu, son mesaj yazılıp vitrine çıkınca görmüş oldum, emeği, fikri, önerisi, yardımları vs geçen herkese yürekten teşekkür etmek lazım bir dorum üyesi olaraktan. Ben de kurcalayım sağda solda, kullanmadığım ne varsa ekleyeyeim buraya o vakit:)
güncelledim teşekkürler.
elimde 2 adet orjinal sis kapakları var daha önce yazmıştım arkadaş istemişti göndermeden temin etmiş isteyn olursa bana ulaşabilir. yardımcı olurum.
.
İlgin için teşekkürler hocam. Bende kapak vardı, delme - kesme işlemi yapacağım için mundar olurmu olmazmı diye tereddütlerim vardı, o yüzden kullanmayan bir arkadaşımızdan isteyeyim onun üzerinde bir çalışma yapayım dedim.
Beklerkende nasıl olsa arkadaşımız gönderecek bunlarda bir deneyeyim dedim, baktım ki oluyor o yüzden vazgeçtim :)
Yani ihtiyacı olan bir arkadaşımızın işine yarasın diye vazgeçtim.
Önemli olan niyet sonuçta.
Tekrardan teşekkürler konuyu açan, ürün paylaşan arkadaşlara...
Denediğim olay buydu, diğer tarafada uyguladım fakat parklara bağlayamadım daha, zamanım yetmedi.
(Plakalığımda özeldir :P Hyundai Yıldırım servisin plakalıkları :) hyundai amblemini kazıdım :) )
https://img..com/d/13/02/28/9a7uzyju.jpg
https://img..com/d/13/02/28/qy6ypu6y.jpg
birde gündüz hali olsa daha iyi olacak bence..hayırlı olsun...
Hayırlı olsun abi güzel olmuş.
biraz geç oldu ama hasta sebebiyle bi türlü ilgilenemedim. Daha güzel sporunu takacağım diye mahfettiğim pedal papuçlarımı İsmail arkadaşımın gönderdiği papuçlarla değiştirdim :) Teşekkür ediyorum kendisine. Konunun yıllar boyu devamını diliyoruz :drool000:
Resim yükledim. Kamerada çıkmıyordu bende fener tuttum :D Aslında ilk taktığımda tertemizdi ama bugün hava çok kötüydü :D
Birde yavuz kardeşimden logoları aldım buluşup sağolsun ona da teşekkür ediyorum. Resim koyamıyorum henüz çünkü çalışmalar sürüyor :) uyduramadık ta bi türlü ya jant kapakları için değil yada 15" için değil çözemedik :D
ürünlerin durumunu kontrol edelim günceli:
güncel ürünlerin listesi
seastar1905 adına opsiyonludur.
yolcu27 nickli Ali arkadaşımıza opsiyonludur.
emrgnc adına opsiyonludur.
palio krikosudur.
mrtgokdepe abimize cd kutusu opsiyonludur.
boris91'e opsiyonludur.
yavuzkep adına opsiyonludur.
mrtgokdepe abimize opsiyonludur.
recepagdas adına opsiyonludur.
Birkan61 başkana kitaplar opsiyonludur.
cihankardes adına logolar opsiyonludur.
Birkan61 kardeşimize carbon folyo opsiyonludur.