bravo far merceklerine de ben talip olabilirim erhan, arkadasim icin.
Printable View
bravo far merceklerine de ben talip olabilirim erhan, arkadasim icin.
Tüh, far motorlarına geç kalmışız :( gp sol far motoru lazımdı :(
arkadaşın gözü korktu uygulamaya, bravo mercekleri günceldir arkadaşlar. teşekkürler erhan paylaşım için ;)
Far motorundan da vazgeçseler ya :)
Far motorlari bravoyla aynidir belki, dur şu motorları kontrol edeyim, bazen eşim sinirlenip çöpe atıyo...
Sent my iPhone using
Motorlar duruyo demek ki iyi saklamisim :p
Eklenti 23455
Sent my iPhone using
Yok estafirullah siz istermisiniz sizindir :)
Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan 2 ile gönderildi
Hoca size yardımcı olmak adına söylüyorum yanlış anlaşılmasın yıldırım mahallesinden sana bi yer tarif ederim oraya bırakabilirsen diğer arkadaş nerede yaşıyorsa onada uygun bir yere bırakabilirim. Haftanın 3 günü kadar dışarılarda oluyorum :) Bi işe yarasın :) İstanbul kazan ben kepçe yani işim gereği ;)
bırakırım sıkıntı olmaz, sağ sol aynı farketmez gibi duruyo, ikisinide yollayım ben sen kafana göre takıl :) bunu taktırmak için farı açtırman gerekicek ama
paylaşımlar ne durumda günceli.
eski kasa punto (2005) için orjinal kısa ve park ampullerini ihtiyacı olana vericem
Kimse yokmu paylaşmak istiyen ? :)
Daha yeni balatalarımla hava filtremi çağdaşa verdim sağolsun çay ısmarladı bana :)
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
ii valla yine kaldı elimde :D
paylaşımlar ne durumda?
ilgili mod, konu sabit olsun günceli.
far motorları elimde kaldı, isteyen yoksa haftasonu atarım heralde.
2 adet gp farı sinyal duyu var...
Hocam kıyıya köşeye koyamıyorsanız elden alsakta biz saklasak iyi olurdu yav.
bence de motorları atma erhan, yakında bi arkadaşımız alıp tutsun elinde ihtiyacı olana veririz kıymetli ürünler sonuçta.
valla bi, bi takımda bravo nun farı elimde camaları kırık onlarında motoru ve mercekleri var, gerçi mercek modifiyesinde kullnılmaz ama olsun
Valla hocam bayrampaşa cezaevinin orada tuna lisesi var karşısında 1.Emintaş san. sit. cadde üzerinde dalgakıran kompresörleri var Uğur abi veya Sedat diye bir arkadaş var onlardan herhangi birisi alırsa ben onlardan bir ara alırım. Eğer sanada uygunsa.
Abdi ipekçi cad. 1.emintaş san. sitesi diye geçiyor. Dalgakıran bayi ve Hakser Kompresör olarak geçiyor firma ismi şayet bırakırsan ben muhafaza eder bir arkadaşada ihtiyacı olduğunda kargolarım.
helal olsun burak, erhan bu şekilde halledersek hem malzeme ziyan olmaz hem de birinin işi görülür ileride.