Hayırlı satışlar...![]()
herkese iyi forumlar dostlarım
satılık, t-jet için uyumlu (custom) komple krom malzemeden yapılmış downpipe.
arkadaşlar, orjinal katalizörümüzün amacı; egzos gazının emisyon normlarına uygun bir şekilde salınımını sağlamak için yapılmıştır. bu noktada bir miktar performans kaybı söz konusu olmaktadır. downpipe flow yapıda olduğundan egzos gazı çıkışını rahatlatmak ve performans artışı elde etmek için düşünülmüştür. hiçbir tadilata gerek kalmaksızın orjinal egzos sistemine direkt olarak monte edilebilecek şekilde dizayne edilmiştir.
ürün gerçek bir downpipe, lütfen içi boşaltılmış katalizörlerle karıştırmayın.
fiyat olarak 300 tl düşünüyorum. elbette pazarlık payım vardır.
tekrar iyi forumlar...
Konu bulut tarafından (21/06/2012 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir.
obsessed the red
Hayırlı satışlar...![]()
Hayırlı satışlar
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Güncell arkadaşlar
obsessed the red
Hayırlı satışlar abi![]()
TSİ Jetta.
Güncel.. Alacak kisiye indirimim olacaktir
obsessed the red
İyi Satışlar bulutcum.. Niye satıyorsun dursaydı ya.
BY Turbo SPORT 150 HP
Şuan durumum hiç müsait değil bulutcum hanıma 4s aldım, arabayada mono anfi ile bass koydum, önümüzdeki ay arabanın vergisi var ağustosta kaskosu bitiyor, yarında 60 bin bakımına giriyor araç en az 600 de orda gideryani anlayacağın bu yaz dipdeyim sondayım depresyondayım
![]()
![]()
Sesde değişiklik oluyormu bulutum. Birde benimki 150 lik biliyorsun 120 likten farklı turbosu çıkışlarıda farklı olabilir belki..
BY Turbo SPORT 150 HP
Tamam bulutcum![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
Bir demir parçası 250 tlmi üstelik sıfır bile değildemirciler daha ucuza yapar bunu düz boru
![]()
kamuran sen al belki araban 200ü geçer
Krom malzeme pas tutarmı ? benim bildiğim krom pas tutmaz demir tutar ?
Kamuran sen al takta belki araban canlanırbelki 200 ü geçersin
ha bu arada bak stock t-jet 17 jantla 220 nasıl görüyor videosu var izlede gör![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Güncel arkadaslar fiyatta indirim yapicam
obsessed the red
hayırlı satışlar ..
kamuran en iyisini bilir![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri