aem dry flow sadece başlık mı intake si de mevcutmudur saygılar..
Custom Garage Downpipe 275TL (tamamen kromdur ve birinci sınıf işçiliktir)
Arkadaşlar takas tekliflerine de açığım..
Abarth Logo Takımı (varsa yana takılan şimşek figürlüde süper olur)
Bas Amfisi ve Subwoofer, LED stop, Abarth Stop, Xenon Far vs vs işe yarayacak herşeyle takas edebilirim. Saygılar..
Konu CesSpOoL tarafından (08/11/2011 Saat 03:32 ) değiştirilmiştir.
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
aem dry flow sadece başlık mı intake si de mevcutmudur saygılar..
Sadece başlık ve bilzeik
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
yayı alıcam pazarlık yapak
TSİ Jetta.
takaslık bişeylerin yok mu.. sen söyle fiyatı, seni mi kırıcam
araban dizel, benimkiler t-jetten çıktı sorun olmasın ?
aa doğru ya araştıralım haci abi
Bu arada araban hayırlı olsun bida diyim![]()
TSİ Jetta.
: ))) Alın şunları, bayram üstü para lazım![]()
abi takaslık elimde abarth anahtarlık var istiyosan üstünü tamamlarım
TSİ Jetta.
nasıl olmuyor haci abi tjet in yayları mjete oluyor
TSİ Jetta.
E yollayalim o zaman sana hemen![]()
hediye ediyim diyosun yani![]()
TSİ Jetta.
Merhaba hayırlı satışlar öncelikle jbl 30 cm kabinli subwooferım var yayla takas edebilirim ama 2010 benzinli fire modelle uyarmı yaylar ?
hayırlı olsun peki 5 cm yay nasıl yolda çok zıplatıyormuydu ? marka araştırması yapıyorum![]()
konforsuz geldi bana, belki alışkın olmadığım içindir, alan arkadaşa da söyledim konforu unut diye : )
saol teşekkürler 5cm ler biraz konforsuz genel olarak 3,5 cm biraz daha iyi herhalde.
yaw şu downpipe nedir bana bi anlatın şunu![]()
Egzos gazı emildikten ve tribünü çevirdikten sonra downpipe sayesinde egzos'a yollanır. Downpipe'ler şekil itibariyle egzos gazının daha iyi tahliye edilmesini sağlar (Geniş bir ağızla başlar sonra incelir böylece emişi güçlendirir). Downpipe'ların daha kaliteli ve tasarımlarının daha iyi olması custom şeklinde turbo emişinide arttırır bu yüzden performans yönetiminde etkin bir rol oynamaktadır downpipe.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri